Kaip kaunietis atgavo pamestą „iPhone” | Kas vyksta Kaune

Kaip kaunietis atgavo pamestą „iPhone”

Asociatyvi nuotr./Archyvo nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidžiaugė, kad Kaune yra geranoriškų žmonių, grąžinančių ne jiems priklausančius rastus daiktus. Dalindamiesi teigiamomis Kaune nutikusiomis istorijomis skatiname ir kitus elgtis geranoriškai vieni kitų atžvilgiu.

„Ką tik susigrąžinau tikėjimą žmonėmis!:) Savaitgalį teko pasigesti iPhone telefono po apsilankymo viename iš Kauno klubų. Suprantama, kad sekmadienis buvo prastas, o pirmadienis tikrąja ta žodžio prasme – be ryšio. Aišku ryšys atsirado kaip ir naujas telefonas kišenėje.. Galvoju oh well.

Antradienio rytas… nuoskaudos jau pamirštos, dirbu.. Į ofisą įžengia nedrąsus diedelis žila galva ir laiko mano vizitinę rankose. Sako ieškau p. Dariaus. Galvoju koks klientas, jei jau turi vizitinę.

-Telefono kartais nepametėt? – sako jis su šypsena veide.

-„Aleliuja” sakau,- „vėl tikiu žmonėmis!”

Pasirodo, telefonas iškrito taksi, o kažkokiu būdu ir mano vizitinė kortelė. Kokie šansai, kad taip nutiktų? Turbūt kaip pastatyti lažybų punkte, kad vokietija įmuš 7 golus brazilams ir laimėti?:D

Aišku, nebūsiu naivus ir esu įsitikinęs, kad jis grįžo šiandien tik po intensyvių bandymų ji parestorinti ar atrakinti, bet vis tiek… sekmadienį į bažnyčią privalau nueiti, savo pasakojimą baigia skaitytojas Darius.

Jei ir jūs norite pasidalinti istorija iš Kauno gyvenimo, siųskite ją kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA