Šeštadienį kauniečiai įžeidinėjo ir mušė policininkus | Kas vyksta Kaune

Šeštadienį kauniečiai įžeidinėjo ir mušė policininkus

Archyvo nuotr.

Savaitgalis Kaune nepraėjo ramiai. Padauginę ar įniršę kauniečiai žemino pareigūnus, niokojo svetimą turtą ir siūlė kyšius. Policijos departamento suvestinė mirga pranešimais iš Kauno.

Birželio 28 d. apie 14 val. 30 min. M. Gimbutienės g., bute, E. V. (gimęs 1968 m.), siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės dėl fizinio skausmo sukėlimo, Kauno aps. VPK pareigūnams siūlė 1 000 eurų kyšį. Neblaivus (2,4 prom. alkoholio) E. V. uždarytas į areštinę.

Tą pači dieną apie 14 val. 50 min. Birželio 23-iosios g., bute, sulaikoma neblaivi A. Z. (gimusi 1962 m.) garsiai šaukė, nereagavo į pareigūnų reikalavimą nusiraminti, įžeidinėjo bei alkūne sudavė į krūtinės sritį tarnybos metu uniformuotam Kauno aps. VPK pareigūnui ir įskėlė kišenėje buvusio mobiliojo ryšio telefono ekraną. Taip pat kelis kartus spyrė į koją ir apdraskė ranką kitam tarnybos metu uniformuotam Kauno aps. VPK pareigūnui. Pareigūnai į medikus nesikreipė. Įtariamoji neblaivi (2,07 prom. alkoholio) A. Z. uždaryta į areštinę.

Šeštadienio vakarą, artėjant vidurnakčiui, 23 val. 14 min. Partizanų g., dėl svetimo turto sugadinimo sulaikytas R. Ū. (gimęs 1990 m.), kuris, vežamas į policijos komisariatą, elgėsi agresyviai, plūdosi necenzūriniais žodžiais, grasino pareigūnams susidorojimu bei mėgino išlipti iš važiuojančio automobilio. Pristatytas į policijos komisariatą nevykdė pareigūnų nurodymų, pradėjo priešintis ir įkando į koją tarnybos metu uniformuotam Kauno aps. VPK pareigūnui. Pareigūnas į medikus nesikreipė. Įtariamasis R. Ū. uždarytas į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA