Avariją vogtu automobiliu sukėlęs vairuotojas spruko nuo pareigūnų ir galėjo nuskęsti Nemune | Kas vyksta Kaune

Avariją vogtu automobiliu sukėlęs vairuotojas spruko nuo pareigūnų ir galėjo nuskęsti Nemune

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad praėjusį sekmadienį vairuotojas, sukėlęs eismo įvykį, spruko nuo pareigūnų ir kaip įtariama, paskendo Nemune.

Pirminiais duomenimis, apie 15 val. ties Juozapavičiaus prospekto 125-uoju namu susidūrė „Chrysler Town Country“ ir „VW Passat“ automobiliai. Iš karto po avarijos pastarojo automobilio vairuotojas, susirinkęs automobilio numerius, spruko link Nemuno, o jį vijosi policijos pareigūnai.

Ieškodami eismo įvykio kaltininko ir jo keleivio, pareigūnai nuvažiavo link Nemuno upės, kur, ties Juozapavičiaus pr. 114 numeriu pažymėtu pastatu, pastebėjo įtartiną asmenį. Pastarasis pamatęs policijos tarnybinį automobilį šoko į Nemuno upę ir pradėjo plaukti į kitą upės pusę. Pareigūnai šaukė vyrui, kad jis neplauktų tolyn, o grįžtų į krantą, nes gali nuskęsti, bei nedelsdami iškvietė Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gelbėtojus.

Netrukus, atvykus Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gelbėtojams, vyras buvo įveikęs daugiau nei pusę upės pločio, tačiau, likus apie 100 m. iki kranto iš H. ir O. Minkovskių g. pusės, paniro po vandeniu ir dingo. Gelbėtojai dar bandė vyro ieškoti, tačiau nesėkmingai.

Vėliau, automobilyje „VW Passat“ buvo rasti valstybiniai numeriai, pagal kuriuos paaiškėjo, kad minėtas automobilis yra ieškomas, kaip vogtas Panevėžyje. Taip pat iš gydymo įstaigos priimamojo buvo gautas pranešimas apie sužalotą Kėdainių rajono gyventoją J. L. (gimusį 1990 m.), kuris, kaip paaiškėjo, važiavo minėtu „VW Passat“ automobiliu.

Kauno apskr. VPK pradėta administracinė teisena dėl eismo įvykio bei ikiteisminis tyrimas dėl asmens paieškos. Pirminiais duomenimis, Nemuno upėje galimai nuskendo policijai gerai žinomas, 1980 m. gimęs Kėdainių rajono gyventojas.

Į įvykio vietą suvažiavo policijos ekspertai, kurie iš sudaužytos mašinos traukė alaus ir degtinės butelius.

Kaip informavo Kauno apskrities policijos atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius, šiuo metu rengiamasi skelbti asmens paiešką, nes jis iki šiol nerastas.

Ugniagesiai-gelbėtojai savo raporte teigia, kad gavo pranešimą, jog Nemuno upėje ties Čiurliono tiltu plaukia žmogus. Atvykus, jis dar matėsi, tačiau po dešimties minučių paniro. Narai atlikę skenduolio paiešką, jo nerado. Buvo apžiūrėta apie 2 km Nemuno upės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA