Seniausia Kauno radijo stotis „Tau“ naują vasaros sezoną pasitinka kardinaliai atsinaujinusi | Kas vyksta Kaune

Seniausia Kauno radijo stotis „Tau“ naują vasaros sezoną pasitinka kardinaliai atsinaujinusi

Dvidešimt antrus metus skaičiuojanti Kauno radijo stotis „Tau“ birželio 16–ą dieną pradeda karštą vasaros sezoną atnaujindama laidų ir žinių formatą, muzikos fonoteką bei internetinį puslapį, kuris taip pat bus pritaikytas ir naudojimui su išmaniaisiais telefonais.

Jau šį pirmadienį nuo 7 valandos ryto įsijungę bangą 102,9 fm klausytojai išgirs pirmąją šios vasaros sezono naujiną – laidą „Vasarojam“. Tai bus vasariškiausia Kauno radijo laida, kurioje klausytojai sužinos svarbiausias sporto, auto naujienas, taip pat naują rytą pasitiks su naujausiomis ir aktualiausiomis naujienomis iš Kauno miesto. Beje, rytinė laida „Vasarojam“ visą vasarą kvies rinkti geriausius visų laikų vasaros hitus, o paskutinę vasaros dieną bus transliuojamas visų laikų geriausių vasaros hitų top–30 – pasakojo laidos vedėjas Konstantinas Luksas.

Tuo tarpu radijo laidų vedėjas Darius Giedraitis džiaugėsi, jog niekada idėjų nestokojantis radijo „Tau“ kolektyvas Kauno regiono klausytojams pristato analogų Lietuvoje neturintį naujienų formatą. Anot laidų vedėjo, kiekvieną dieną atsivertę naujienų portalus, įsijungę žinias per televiziją pirmiausiai išgirstame naujienas apie tai, kas pabrango, kur žuvo žmonės ir pan., o geros, pozityvios naujienos lieka nuošalį, tad kodėl stebimės, jog lietuviai dažnai būna tokie pikti, kai kiekvieną dieną skaitome ir girdime vien tik blogas naujienas – stebėjosi laidų vedėjas. Todėl visą vasarą nuo 8 iki 17 valandos radijo stotis „Tau“ pirmoji Lietuvoje kiekvieną valandą transliuos „Gerąsias žinias“. Tai nereiškia, jog būsime neaktualūs, priešingai – mes pirmieji nuolatos akcentuosime, kiek gerų dalykų vyksta Lietuvoje ir pasaulyje, informuosime ir apie sumažėjusias maisto ir šilumos kainas, ir apie gerėjančią Lietuvos padėtį ar vis didesnes sąlygas tą padėtį pagerinti – pasakojo radijo laidų vedėjas Darius Giedraitis.

Dar viena vasaros sezono naujiena radijo stotyje „Tau“ – popietinė laida „Vasaros banga“. Viena iš pagrindinių laidos rubrikų – „Vasarok Lietuvoje“, kurios metu klausytojai bus supažindinti su išskirtinėmis, vienetinėmis ir dar mažai kam žinomomis Lietuvos vietomis. Daugeliui žmonių jau pabodo kiekvienais metais Palangos tas pats vaizdas, todėl vis daugiau jų ieško dar neatrastų Lietuvos vietų. O jų panaršius internete galima atrasti tikrai neįtikėtinų, todėl kiekvieną darbo dieną mes papasakosime apie mažai kam žinomas Lietuvos vietas, kurios tikrai gali nustebinti savo unikalumu ir autentiškumu – kalbėjo laidų vedėjas.

Be to, visos laidos rubrikos bus skirtos tik vasarai ir apie vasarą, todėl įsijungus popietinę radijo stoties „Tau“ laidą jūs išgirsit ir klausytojų pasakojimus apie jų firminius vasaros patiekalus, ir apie tai, ką vasaros metu galima kiekvieną dieną nuveikti ištuštėjusiame Kauno mieste. Darbo dienomis nuo 16 iki 17 valandos klausytojų laukia viena populiariausių Radijo stoties „Tau“ rubrikų „Dienos svečias“, kurioje per pastaruosius dvejus metus jau apsilankė apie šimtas įvairiausių atlikėjų, politikų, Kauno visuomenininkų, teatralų ir įvairiausių Kauno mieste žymių žmonių, tad vasarą „Dienos svečias“ ir toliau kalbins įdomiausius ir žymiausius Kauno ir ne tik visuomenės veikėjus.

Vasaros sezoną radijo stotis „Tau“ pasitinka ne tik atsinaujinusiomis laidomis, bet ir ženkliai pasipildžiusia ir atsinaujinusia radijo stoties fonoteka. Šiuo metu radijo stoties „Tau“ fonoteka jau artėja prie 20 000 dainų. Ruošiantis vasaros sezonui radijo komanda ypač kruopščiai atrinko muziką, kuri skambės radijo eteryje 24 valandas per parą. Todėl šiuo metu mūsų klausytojai girdės ne tik naujausią muziką, bet ir 80–ųjų ir 90–ųjų super hitus, kurie yra tapę klaiska – pasakojo radijo stoties „Tau“ laidų vedėjas Lukas Klimas.

Beje, ta proga, radijo stotis „Tau“ savaitgalius skirs garsiausių pasaulio topų transliacijai. Kiekvieną šeštadienį nuo 13 iki 15 valandos klausytojai išgirs vieno įtakingiausių Billobard top 30, tuo tarpu sekmadieniais nuo 13 iki 15 pristatysime dar vieną iki šiol Lietuvoje niekur netransliuotą Spain top 30. Spain top 30 – tai Ispanijos bei visos Pietų Europos populiariausių dainų topas, be to, kaip žinia, pietiečiai pasižymi savo temperamentu, todėl jų muzikos topuose dažniausiai vyrauja ritminga, nuotaikinga ir energinga muzika, todėl visi tokio muzikos tempo mėgėjai turės puikią progą išgirsti vieną karščiausių visos Europos topų, be to, kiekvieną vasaros vakarą nuo 23 iki 24 valandos radijo eteryje skambės geriausių pasaulio DJ‘ų mixai, todėl klausytojai net neišėję iš namų visą valandą galės jaustis kaip naktiniame klube – teigė radijo laidų vedėjas.

Beje, laidų vedėjas Darius Giedraitis dar priduria, jog radijas „Tau“ bene vienintelė radijo stotis, kuri didelį dėmesį skiria ir muzikai nakties metu. Dažnai kitų radijo stočių muzikos redaktoriai sako, jog naktimis groja bet ką, nes radijo naktimis beveik niekas neklauso. Tačiau mes manome kitaip, juk yra daug žmonių, kurie nakties metu dirba naktinėje pamainoje, todėl jų tikrai nemigdysime vien baladėmis, priešingai, grosime tik geriausius hitus. Be to, tai, jog nakties metu radijas yra tikrai taip pat populiarus jau įrodė ir antrus metus iš eilės savaitgaliais nuo 24 iki 5 valandos ryto radijo eteryje transliuojama šokių muzikos laida „Tau Hot Mix“, kuri per porą metų jau sugebėjo sutraukti didelį klausytojų ratą savaitgalio naktimis – pažymi laidų vedėjas.

Be to, radijas „Tau“ naują sezoną pasitinka nauju šūkiu: Radijas „TAU“ – Kauno regiono banga. Jau ilgą laiką radijas „Tau“ vienintelė radijo stotis Kauno regione, kuri kiekvieną dieną klausytojams pristato Kauno ir Kauno rajono naujienas, informuoja apie svarbiausius Kauno renginius ir įvykius, o nuo šiol siekiant dar didesnio operatyvumo ir informatyvumo, džiaugiamės, jog kartu su vienu populiariausių ir aktualiausių Kauno portalų „Kas vyksta Kaune“ radijo bangomis galėsime pranešti dar daugiau naujienų iš Kauno miesto ir regiono. Daugelis kauniečių šį portalą skaito ne vieną kartą per dieną, tačiau vasaros metu vis rečiau žmonės praleidžia laiko prie kompiuterio, todėl net ir nebūnant prie jo mūsų klausytojai visada sužinos, kas vyksta Kaune. Specialiose rubrikose „Kas šiuo metu vyksta Kaune“ nuo 7 iki 17 valandos klausytojai visada sužinos kokias svarbiausias ir įdomiausias naujienas iš Kauno miesto ir regiono praneša portalas „Kas vyksta Kaune“ – pasakojo laidų vedėjas Darius Giedraitis.

Tuo tarpu radijo stoties „Tau“ direktorius Audrius Kepežinskas džiaugiasi, jog radijas „Tau“ jau trečius metus iš eilės prisideda prie svarbiausių socialinių ir labdaringų akcijų. Esame Maisto banko informaciniai rėmėjai Kauno regione, aktyviai prisidedame prie įvairiausių visuomeniškų akcijų, taip pat įgyvendiname švietėjišką projektą „Kauno kultūros židiniai“, kurio metu klausytojus supažindiname su Kauno teatrų, muziejų ir kitų žymių vietų istorija ir dabartimi.

Šią vasarą laukia dar viena labai svarbi akcija su Carito atstovais. Rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais aktyviai prisidėsime prie Carito organizuojamos akcijos „Pripildyk vaiko kuprinę gerumu“, kurios metu kviesime Kauno regiono gyventojus padėti skurstančių šeimų vaikams supirkti reikalingiausias mokyklines priemones – pasakojo radijo stoties direktorius.

Radijo stoties „Tau“ komanda jau nuo šio pirmadienio visiems Kauno regiono gyventojams žada karštą, linksmą, pramoginę ir pozityvią vasarą Kauno regione ir kviečia tikrus kauniečius ir Kauno rajono gyventojus kiekvieną dieną vasaros rytus pradėti su kaunietiškiausia banga 102,9 FM. Beje, karštomis vasaros dienomis radijo stotis „Tau“ kas dvi savaites vieną iš savo klausytojų ayvėsins dovanodamas didelę ledų dėžę!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA