Garliavoje praūžė galiūnų varžybos | Kas vyksta Kaune

Garliavoje praūžė galiūnų varžybos

Organizatorių nuotr.

Gegužės 31 d. Garliavoje įvyko „Fitness Factory Gym Power Cup“ galiūnų varžybos, kuriose rungėsi devyni atletai, tarp jų ir svečias iš Lenkijos, Lebos miesto.

Galiūnai rungėsi penkiose rungtyse: automobilio traukime, rąsto kėlime, lagaminų nešime, štangos atkėlime ir svorių laikyme. Trečioji vieta, taurė ir medalis iš Kauno rajono mero V. Makūno ir Garliavos Seniūnės N. Tarvydienės rankų atiteko A.Urbanavičiui (Sporto klubas Fitness Factory Gym, treneris Vytautas Brazdauskas), antroji M.Brusokui (Treneris Saulius Brusokas), o varžybų nugalėtoju tapo D.Daučiūnas (Sporto klubas Fitness Factory Gym, treneris Vytautas Brazdauskas).

Geriausiųjų trejetukas buvo apdovanotas „Fen“ – Fitness Elite Nutrition sporto papildais ir piniginiais prizais, kuriuos įsteigė UAB „Patikima Linija“ ir „Gugo Servizas“. Po varžybų visi galiūnai buvo vaišinami „Snack Time“ picomis. Kaip teigė varžybų organizatorius V.Brazdauskas, varžybos nebūtų įvykusios be Garliavos seniūnijos pagalbos, o seniūnė N. Tarvydienė pareiškė, jog toks renginys galėtų tapti kasmetine atrakcija gyventojams Garliavos šventės metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA