Panerių gatvė remontuojama kapitaliai kaip ir Ašigalio, tačiau skaitytojas pastebi darbo broką | Kas vyksta Kaune

Panerių gatvė remontuojama kapitaliai kaip ir Ašigalio, tačiau skaitytojas pastebi darbo broką

Kaunas.lt nuotr.

Šią savaitę kelininkai pradėjo Panerių gatvės kapitalinio remonto darbus. Planuojama, kad 2 kilometrų gatvės atkarpą kelininkai sutvarkys per 2 savaites, skelbia miesto savivaldybė.
 
„Keletą metų iš eilės buvo atnaujinamos prasčiausios būklės Panerių gatvės atkarpos ties Demokratų, Varnių gatvėmis. Šiemet bus sutvarkyta beveik dviejų kilometrų gatvės ruožas, vedantis nuo magistralės A1 aplinkkelio iki Kauno miesto ribos“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.
 
Panerių gatvės dangos atnaujinimui bus panaudota karšto regeneravimo „Remix plus“ technologija, kuri yra pustrečio karto pigesnė nei naudojant įprastinį karšto asfaltavimo metodą.
 
„Gatvių dangų remontui taikėme karšto regeneravimo technologiją, kuomet senas dangos sluoksnis yra „atkaitinamas” ir panaudojamas klojant naują dangą, ant kurios papildomai klojamas 2,5 cm storio naujas asfaltbetonio sluoksnis. Šiam metodui suteikiama 3 metų garantija“, – aiškino A. Pakalniškis.
 
Kauniečiai informuoja apie trūkinėjantį asfaltą pernai sutvarkytoje gatvėje

Tuo tarpu „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebi, kad pernai metais panašiu metodu padengta danga Ašigalio gatvėje jau trūkinėja, nors skelbiama, kad darbams suteikiama 3 metų garantija, o praėjo tik 7 mėnesiai.

Kaunietis Linas informavo, kad jis gyvendamas Ašigalio gatvėje kasdien bėgioja Kleboniškio miške ir į jį bėgdamas pastebėjo, kad spalio mėnesį nauja danga padengta gatvė jau skilinėja.

Skaitytojas taip pat prideda nuotraukas, kurios užfiksuotos Ašigalio gatvės pusėje, kuri yra arčiau automagistralės, t.y. važiuojant nuo Ašigalio gatvės kalniuku žemyn link stambių atliekų surinkimo aikštelės.

Kaunietis sako, kad jis yra pilietiškas ir tikrai nesinori nusispjauti, kai ir taip apgailėtiną mūsų miesto kelių dangą kelininkai remontuoja vienai žiemai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA