Sučiupta pilstuko pardavėja pati dėkojo policijos pareigūnams už sustabdytą prekybą | Kas vyksta Kaune

Sučiupta pilstuko pardavėja pati dėkojo policijos pareigūnams už sustabdytą prekybą

Policijos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnai vykdė prevencines priemones prieš neteisėtą akcizais apmokestinamų prekių prekybą Amaliuose. Kaune, Medelyno g., pareigūnų dėmesį patraukė vyras, kuris užėjo į namą, tačiau netrukus išėjo kažką nešinas. Nuojauta neapgavo, paaiškėjo, kad minėtas vyras iš ten gyvenančios moters už 2 Lt nusipirko 200 g „pilstuko“.

Namuose rasta apie 6 l skysčio, skleidžiančio aitrų alkoholio kvapą. Moteris neneigė užsiimanti nelegalia veikla ir netgi dėkojo policijos pareigūnams dėl sustabdytos prekybos, nes pačiai to padaryti neužteko valios.

Kauno apskr. VPK Kauno m. Panemunės PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d., už ką baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA