„VIP Cirkas” žiūrovus stebina jūrų liūtais iš Argentinos | Kas vyksta Kaune

„VIP Cirkas” žiūrovus stebina jūrų liūtais iš Argentinos

Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienio vakarą Kaune „VIP Cirkas“ pradėjo naująjį sezoną, kuris finišuos spalio mėnesį Vilniuje. Mažieji kauniečiai tėvelius už rankos į Aleksotą trauks iki balandžio 29-os dienos, vėliau iki spalio cirkas lankysis dešimtyje Lietuvos miestų.

Didžiausia antrus metus gastroles rengiančio cirko staigmena žiūrovams – vaikus itin džiaugsmingai nuteikiantys jūrų liūtų Bonny ir Borio iš Argentinos pasirodymai, kuriuos prižiūri garsi trečios dinastijos dresuotoja iš Vokietijos Adriana Spindler su vyru.

„VIP Cirko“ kūrėjai Agnė Zobovienė, su vyru Mykolu ir vaikais Luku ir Marija rūpinasi, kad visi cirko numeriai pavyktų, skambėtų tinkama muzika, o žiūrovai po kelių valandų šou išeitų džiaugdamiesi pasisėmę gerų emocijų.

Be jūrų liūtų, kurie per dieną suvalgo 20 kg išskirtinės rūšies silkės, programoje dalyvauja klounai, piratai, ekvilibristai, meškučiai Vipas ir Kvinas, ponis Žaibas Makvynas ir kiti cirko artistai.

Cirko bilietai kainuoja nuo 20 iki 40 Lt, priklausomai nuo sėdimos vietos. Pasirodymai rengiami trečiadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA