Pasirodymų „Šuolyje” nebetęs D. Meškaitė | Kas vyksta Kaune

Pasirodymų „Šuolyje” nebetęs D. Meškaitė

Dar vienas dalyvis pasitraukė iš televizijos projekto „Šuolis”, tiesiogiai transliuojamo iš Kauno, Lietuvos sporto universiteto. Šįkart transliacija buvo lemtinga Diletai Meškaitei.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

Šį savaitgalį išlikimo šuolius teko atlikti Diletai Meškaitei, Vidui Blekaičiui ir Deiviui Norvilui. Pastarasis dėl galimybės toliau rungtis projekte kovojo ketvirtą kartą.

Pirmasis lemtingą šuolį atliko Deivis Norvilas. Po jo sekė Diletos Meškaitės pasirodymas nuo pusaštunto metro pakylos. Buvo akivaizdu, kad mergina tikrai išsigandusi ir šokti į baseiną jai nepaprasta, nors rezultatas buvo nepriekaištingas. Tokio pat aukščio trempplyną pasirinko ir V. Blekaitis. Kuris iš trijulės iškris, sprendė žiūrovai. Balsuoti už palaikomus „Šuolio” dalyvius jie galėjo tik po vieną kartą.

Šį sekmadienį paaiškėjo, kurie septyni dalyviai pateko į projekto finalą. Tai, kad laida yra svarbi, užkulisiuose buvo justi dar prieš tiesioginį eterį. Reperį įkūnijęs D. Meškauskas prieš pasirodymą stengėsi su niekuo nekalbėti. Jaudulys justi buvo ir iš šokėjos Eglės Straleckaitės. „Šiandien planuoju atlikti sudėtingą šuolį. Jį turėjau išmokti per savaitę, kai besitreniruojantys vaikai kažką panašaus pradeda daryti tik po trijų mėnesių…”, – sakė E. Straleckaitė. Anot jos, treniruotėse greta būna profesionalai. Tai suteikia drąsos. Tačiau tiesioginio eterio metu dalyvis ant lieptelio lieka vienas. „Ir turi su tuo susitvarkyti…”, – sakė šokėja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA