Įspūdingas D. Lavrinovičiaus žaidimas ir sirgalių palaikymas padėjo iškovoti pergalę „Budivelnik” | Kas vyksta Kaune

Įspūdingas D. Lavrinovičiaus žaidimas ir sirgalių palaikymas padėjo iškovoti pergalę „Budivelnik”

Antradienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko rungtynės, kurios turėjo įvykti Kijeve, tačiau dėl neramumų Ukrainoje buvo perkeltos į Kauną. Europos taurės aštuntfinalio kovą tarp Nantero JSF ir Kijevo „Budivelnik“ ekipų su šiltu kauniečių palaikymu laimėjo Ukrainos komanda.

Ukrainiečių klubas, kur žaidžia lietuviai Darjušas Lavrinovičus, Michailas Anisimovas ir Dainius Šalenga, Kaune pasijuto lyg namuose, nes tribūnose plėvėsavo Ukrainos vėliavos, žmonės į rungtynes atėjo su vėliavėlėmis ir įvairiais komandą palaikančiais plakatais.

Žalgiriečių sirgalių tribūnoje iškeltas tentas su užrašu „Ukrainiečiai – lietuviai su jumis, o palaikydami Ukrainos komandą, kauniečiai arenoje skandavo „Kijev”, „Ukraina“.

Kijevo „Budivelnik“ komanda, palaikoma kauniečių, iškovojo svarbią pergalę prieš Prancūzijos Nantero JSF klubą rezultatu 86:82. Prie rezultato svariausiai prisidėjo beveik 30 min. žaidęs D.Lavrinovičius, savo komandai pelnęs 28 taškus.

M. Anisimovas per 17 min. įmetė 12 taškų, o D. Šalenga per 20 min. pelnė 8 taškus.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas prie paramos Ukrainai prisideda ne tik priimdamas savo šalyje negalinčią rungtyniauti Kijevo „Budivelnik“ komandą. Visos iš parduotų bilietų gautos lėšos bus skirtos nukentėjusiems Ukrainoje paremti.

Šias rungtynes „Žalgirio“ arenoje stebėjo apie 4,5 tūkstančio žiūrovų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA