Kauno plaukimo centro lankytojus išgąsdino raginimas evakuotis | Kas vyksta Kaune

Kauno plaukimo centro lankytojus išgąsdino raginimas evakuotis

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo, kad pirmadienio popietę iš Kauno plaukimo centro buvo evakuoti žmonės. Centro atstovai pripažino, kad signalizacija buvo įsijungusi, tačiau problema maža – jautrūs davikliai sureagavo į neuždarytas pirties duris.

Skaitytojai pranešė, kad signalizacija plaukimo centre įsijungė apie 16 val. Kartu su sugnalizacija per garsiakalbius pranešta apie evakuaciją.

Kauno plaukimo centro direktoriaus pavaduotoja Milda Šeibokaitė pripažino, kad pirmadienį signalizacija suveikė, tačiau pavojus lankytojams nebuvo kilęs.

„Suveikė garų pirties signalizacija, nes išeidami žmonės paliko atviras duris. Suveikė garso signalizacija ir nebuvo išjungtas garsinis signalas apie evakuaciją. Tai atsitinka pakankamai dažnai, nes žmonės pamiršta uždaryti duris, davikliai pakankamai jautrūs sudėti, todėl taip ir sureagavo. Nieko blogo neatsitiko. Buvo pranešta, kad reikia palikti pastatą ir panašiai. Tai truko apie dvi minutes. Aišku, darbuotojai patikrino, ar nėra jokio gaisro. Paprasčiausiai labai jautrūs davikliai sudėti ir iki galo dar viskas nesuvesta“, – sakė M. Šeibokaitė.

Kauno plaukimo centras buvo atidarytas praėjusių metų gegužę. Nuo atidarymo centre apsilankė apie 50 tūkst. žmonių. Apie 600 vaikų plaukimo centre nuolat treniruojasi. Pusė tiek dar laukia „eilėje“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA