Už „Budivelnik“ ir JSF mačo bilietus gautas lėšas „Žalgiris“ paskirs ukrainiečiams | Kas vyksta Kaune

Už „Budivelnik“ ir JSF mačo bilietus gautas lėšas „Žalgiris“ paskirs ukrainiečiams

Dėl neramumų Ukrainoje į „Žalgirio“ areną perkeltos Europos taurės rungtynės kelia vis didesnį susidomėjimą. Pirmadienį prasidėjo bilietų prekyba į Kijevo „Budivelnik“ ir Nantero JSF susitikimą. Europos taurės aštuntfinalio rungtynės prasidės antradienį 19.00 val.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas prie paramos Ukrainai prisideda ne tik priimdamas savo šalyje negalinčią rungtyniauti Kijevo „Budivelnik“ komandą. Visos iš parduotų bilietų gautos lėšos bus skirtos nukentėjusiems Ukrainoje paremti.

„Nors tai yra tik simbolinis žingsnis, norime parodyti ukrainiečių tautai, kad šioje jų šaliai sudėtingoje situacijoje mes esame su jais. Į rungtynes kviečiame tiek sezono abonementų turėtojus, tiek visus gerbėjus, kurie nori išreikšti palaikymą Ukrainai“, – sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Kaip buvo skelbta, „Žalgirio“ sezono abonementų savininkams įėjimas į „Budivenik“ ir JSF rungtynes yra nemokamas. Bilietai po 10 ir 12 litų (jau įskaičius mokesčius) kol kas yra pardavinėjami tik pirmajame „Žalgirio“ arenos aukšte. Jei jis bus užpildytas, bus atidarytas ir trečiasis arenos aukštas.

Kijevo „Budivelnik“ komandoje rungtyniauja trys lietuviai. Praėjusiame sezone „Žalgiryje“ žaidęs Darjušas Lavrinovičius yra neabejotinas „Budivelnik“ lyderis. Jam gerai talkina ir devynerius metus „Žalgiryje“ praleidęs Dainius Šalenga bei aukštaūgis Michailas Anisimovas. „Budivelnik“ komandą treniruoja buvęs žalgirietis Ainaras Bagatskis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA