Automobilių stovėjimo prasižengėliai turės dar vieną galimybę | Kas vyksta Kaune

Automobilių stovėjimo prasižengėliai turės dar vieną galimybę

Interneto archyvo nuotr.

Nuo šios savaitės pradžios už automobilių stovėjimą nesusimokėjusiems vairuotojams bus suteiktas antras šansas. Automobilių savininkai turės galimybę už parkavimą sumokėti kitą po nuobaudos gavimo dieną.

„Laiku nesusimokėję vairuotojai galės tą padaryti per ateinančias 24 valandas. Mokėti grynaisiais nebus galima, tačiau vairuotojai galės atsiskaityti kitais būdais, pavyzdžiui internetu ar per paštą”, – teigė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Pasak P. Kero, kadangi nėra galimybių nustatyti, kiek laiko automobilis stovėjo, vairuotojai turės susimokėti už visą praėjusios dienos laiką.

„Jei stovėjote ir nespėjote susimokėti įprastiniu būdu, lieka galimybė atlikti bankinį pavedimą, susimokant už 10 valandų stovėjimo laiką”, – sakė P.Keras.

Parkavimo valanda mieste kainuoja nuo 1 iki 4 Lt.

Neabejojama, kad šie ir kiti pakeitimai įsigalioja dėl praėjusiais metais atlikto audito įstaigoje (apie tai rašėme plačiau). Su audito išvadomis įstaigos „Automobilių stovėjimo aikštelės” vadovas Algimantas Puidokas nesutiko, žadėjo jas apskųsti, o viename miesto dienraštyje paskelbtas užsakomasis straipsnis, kad su įstaigos vadovybe norima susidoroti. Tiesa, įstaigos vadovas skundžia daugelį teismo sprendimų. Primename, kad A.Puidoką teismuose asmeninėse ir profesinėse bylose atstovauja žinomas Kauno advokatas Gintaras Černiauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA