A.Zuokas, pradėdamas prezidento rinkimų kampaniją, Kaune valgė gimtadieninį prezidentūros formos tortą | Kas vyksta Kaune

A.Zuokas, pradėdamas prezidento rinkimų kampaniją, Kaune valgė gimtadieninį prezidentūros formos tortą

Kas vyksta Kaune nuotr.

Prezidento rinkiminę kampaniją vienas iš devyniolikos pretendentų Artūras Zuokas pradėjo Kaune. Kaip jis pats teigia, kitame mieste startuoti ir negali, nes čia yra gimęs.

A.Zuoko rinkiminė kampanija prasidėjo neeilinę dieną – šiandien jis švenčia 46-ąjį gimtadienį.

Partijos bičiuliai kandidatui į prezidentus padovanojo neeilinę dovaną – Prezidentūros formos tortą, o pats A.Zuokas, baigdamas savo trumpą prisistatymą, visus liepos mėnesį pakvietė į Vilniaus Daukanto aikštę.

Kandidatas trumpai pristatė savo rinkiminę programą, kurios branduolys – kurti Lietuvą, kurioje viskas įmanoma. Svarbiausia – įmanomas žymiai geresnis gyvenimas.

Dabartinis Vilniaus meras sakė nemėgstantis kritikuoti kitų politikų, bet vis dėl to užsiminė, kad palyginu sVilniaus ir Kauno gatves, pastarosios yra gerokai blogesnės būklės ir reikia dėti nemažai pastangų sprendžiant šią situaciją.

Nors politikui prognozuojami tik keli procentai gyventojų balsų, jis nestokojo geros nuotaikos ir jautėsi užtikrintas savo būsima pergale prezidento rinkimuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA