Išrinkite logotipą „Girstučio” plaukimo centrui (balsavimas) | Kas vyksta Kaune

Išrinkite logotipą „Girstučio” plaukimo centrui (balsavimas)

Archyvo / Evaldo Virkečio nuotr.

Neseniai duris atvėręs vienas moderniausių Lietuvoje plaukimo baseinų renka naują logotipą. Iš 24 logotipų eskizų atrinkti 5 geriausi darbai. Paskutiniajame etape savo nuomonę pareikšti gali ir visi kauniečiai.

„Siekiame populiarinti sportą, plaukimą ir sveiką gyvenimo būdą. Baseine vyksta ne tik edukacinės programos vaikams, senjorams bet ir rengiamos sportinės šventės, turnyrai, Lietuvos bei tarptautinės varžybos. Būtent tai įpareigoja susikurti savo bei Kauno miesto reprezentatyvų įvaizdį“, – apie naujojo logotipo konkurso poreikį pasakojo Kauno plaukimo centro direktoriaus pavaduotoja Milda Šeibokaitė.

Dalyvauti Plaukimo centro logotipo konkurse buvo kviečiami Kauno aukštųjų mokyklų ir kolegijų studentai. Aktyviausiai konkurse dalyvavę Kauno Kolegijos Justino Vienožinskio menų fakulteto bei Kauno taikomosios dailės mokyklos studentai ir absolventai pateikė 24 logotipų eskizus su skirtingomis šriftų bei spalvinėmis variacijomis. Naujajame logotipe buvo reikalaujama atspindėti sąsają su Kauno herbu, kurio pagrindinis elementas yra Tauras, bei vandens sportu (plaukimas, vandensvydis).

Pirmajame etape specialiai sudaryta komisija išrinko 5 geriausiai įstaigos viziją atspindinčius logotipus. Atrankoje buvo vertinamas vizualinis logotipų patrauklumas ir kūrybiškumas, reikalavimų išpildymas ir pritaikomumas (grafinio vaizdo nespalvotas sprendimas, dydžiai, skirtingos vizualinės priemonės). Komisiją sudarė Kauno plaukimo centro, Kauno miesto savivaldybės, viešųjų ryšių agentūros „Adres” bei VDU menų fakulteto atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA