„Žalgirio” arenoje Valentino diena buvo švenčiama kitaip | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio” arenoje Valentino diena buvo švenčiama kitaip

Vasario 14-ąją, kai švenčiame Šv. Valentiną, Kauno arkivyskupija septintą kartą organizuoja renginį, kviesdama į šią šventę pažvelgti kitaip ir kurti prasmingesnę jos šventimo tradiciją. Valentino dieną, kai liejasi proginės dovanėlės, raudonosios širdelės, kviečiame į pačius gražiausius žmogaus išgyvenimus pažvelgti platesniu žvilgsniu – kaip į meilę, kuri yra Dievo dovana ir mūsų dovana vienų kitiems, kuri šiandien graži ypač jaunam žmogui, tačiau jai skirta dar gražesnė ateitis, kai auginama, brandinama iki darnaus, abipusio savęs dovanojimo – Santuoka grįstos vyro ir moters bendrystės – šeimos, prieš renginį kvietė Kauno arkivyskupija.

Į jau septintą kartą organizuojamą renginį susirinko apie 12 tūkst. žmonių, kurie džiaugėsi muzikine programa su Kauno šokio teatru „Aura“, atlikėjais Monika Linkytė, Sasha Song, vyrų vokaline grupe „Quorum“, diksilendu „Sweetband“ ir svečiu iš Airijos Ronanu Johnstonu.

Šventinio vakaro metu netrūko ir staigmenų. Arkivyskupas Gintaras Grušas ir kiti Lietuvoje gerai žinomi asmenys liudijo apie dovanojančią meilę, šeimos grožį ir džiaugsmą, kuris kyla įveikiant gyvenimo išbandymus.

Šį renginį globoja Kauno arkivyskupas Sigitas Tamkevičius ir miesto meras Andrius Kupčinskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA