Pranešimas apie prekybos centro užminavimą buvo melagingas, „Aras” sprogmenų nerado | Kas vyksta Kaune

Pranešimas apie prekybos centro užminavimą buvo melagingas, „Aras” sprogmenų nerado

Antradienio vakaras Kaune nesibaigė ramiai. Apie 18 valandą anonimas bendruoju pagalbos centro telefonu 112 pranešė, kad prekybos centre „Savas“ padėtas sprogmuo. Po kelias valandas trukusių sprogmenų paieškos, konstatuota, kad pranešimas buvo melagingas.

Į Savanorių prospekte įsikūrusį prekybos centrą iškviestos specialiosios tarnybos. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad evakuoti prekybos centre buvę pirkėjai ir darbuotojai, keliems klientams pietūs restorane baigėsi tik prasidėję.

Į prekybos centrą atėję policijos pareigūnai informavo darbuotojus, kad reikia palikti patalpas. Darbuotojai teigė, kad sąmyšio nebuvo, visi ramiai išėjo iš prekybos centro.

Policija ir ugniagesiai aptvėrė visus įvažiavimus į prekybos centro aikštelę, o prekybos centro darbuotojai glaudėsi automobilių aikštelėje stovinčioje stoginėje, kuri juos laikinai saugojo nuo žvarbaus vėjo.

Operacija buvo tęsiama toliau, iš Vilniaus atvykę „Aro“ išminuotojai sprogmenų nerado. Apie 20.30 val. operacija baigta.

Prekybos centre „Savas“ kasdien apsilanko daugiau nei 10 tūkst. lankytojų. Prekybos centro plotas siekia 13 tūkst. kvadratinių metrų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA