M.A.M.A. trečią kartą apdovanojo geriausius: triumfavo Leon Somov ir Jazzu, nuskriausti neliko ir „Antis” | Kas vyksta Kaune

M.A.M.A. trečią kartą apdovanojo geriausius: triumfavo Leon Somov ir Jazzu, nuskriausti neliko ir „Antis”

Aliaus Koroliovo nuotr.

Jau trečius metus Lietuvos geriausi muzikantai pagerbti „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimuose kurie, kaip organizatoriai pristato, yra geriausias ir didžiausias metų muzikinis renginys. Penktadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje paaiškėjo, kas šiais metais komisijos vertinimu geriausi ir pelnė vieną iš vienuolikos nominacijų.

Net tris apdovanojimus „susišlavė“ Leon Somov ir Jazzu, kurie pagerbti kaip geriausia metų grupė, jų albumas „Lees And Seas“ tapo geriausiu, grupė pagerbta ir kaip geriausia metų elektroninės muzikos grupė.

Kolektyvas „Antis“ pelnė metų roko ir alternatyvos grupės titulą, taip pat apdovanota už indėlį į Lietuvos muzikos istoriją.

Į kiekvieną nominaciją pretendavo po penkis atlikėjus ar grupes, o daugiausiai publikos plojimų ir komisijos įvertinimų šį vakarą, kaip ir buvo planuota, sulaukė „Antis“ ir L.Somovas su atlikėja Jazzu, kurie nominuoti net keturiose kategorijose.

RAUDONASIS KILIMAS PRIEŠ APDOVANOJIMUS – NUOTRAUKŲ GALERIJA

APDOVANOJIMŲ IR KONCERTO NUOTRAUKŲ GALERIJA

RENGINIO VAIZDO REPORTAŽAS

Šiais metais renginį ves net šeši vedėjai. Tai Mantas Jankavičius, Marijonas Mikutavičius, radistai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys, bei „Moterys meluoja geriau aktorės“ Inga Norkutė, Edita Užaitė ir Aušra Štukytė.

M.A.M.A. APDOVANOJIMŲ NOMINANTAI IR LAIMĖTOJAI

Metų grupė: Leon Somov ir Jazzu, „Biplan“, „Sel“, „Liūdni slibinai“, „Antis“.

Metų atlikėja: Giedrė, Jurga, Ieva Narkutė, GJan, Alina Orlova.

Metų atlikėjas: Donatas Montvydas, Markas Palubenka, Andrius Mamontovas, Andrius Pojavis, Mantas Jankavičius.

Metų albumas: Leon Somov ir Jazzu „Lees And Seas“, Giedrė „Optinė apgaulė“, „Antis“ „Baisiai džiugu!“, Jurga „Breaking The Line“, Ieva Narkutė „Vienas“.

Metų proveržis: „Kurak“, „Ba.“, A.Pojavis, „Feral“, „Electronic I“.

Metų popmuzikos grupė ar atlikėjas: D.Montvydas, „Sel“, „Biplan“, „Pinup Girls“, „Pikaso“.

Metų elektroninės muzikos grupė ar atlikėjas: Leon Somov ir Jazzu, „Golden Parazyth“, Gerai Gerai, „Electronic I“, Beissoul ir Einius.

Metų roko ir alternatyvos grupė ar atlikėjas: „Antis“, „Kurak“, „Bix“, A.Orlova, „Liūdni slibinai“. Dar vieną apdovanojimą „Antis“ pelnė už indėlį į Lietuvos muziką.

Metų hiphopo grupė ar atlikėjas: MC Mesijus, Omerta, Mad Money, „Tie Geresni“, „G&G Sindikatas“.

Metų koncertinė grupė ar atlikėjas: L.Somovas ir Jazzu, „Sel“, A.Mamontovas, „Antis“, „Bix“.

Metų vaizdo klipas: D.Montvydas „Make That Love“, MC Mesijus „Nelieskite mėlynojo gaublio“, M.Palubenka „Planet Melancholia“, Pikaso „Rugpjūtis“, Karina Krysko – Skambinė „Jausmų labirinte“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA