Prie klinikų atvežė ir išmetė žiauriai sužalotą vaikiną (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Prie klinikų atvežė ir išmetė žiauriai sužalotą vaikiną (atnaujinta)

Kauno policija aiškinasi, kas trečiadienį prie Kauno klinikų atvežė ir išmetė žiauriai sužalotą 24 metų kaunietį. Vaikinas buvo stipriai sužeistas, jam medikai nustatė stiprius sužalojimus. Vaikinui sušaudytos rankos ir kojos, aptikta daug durtinių žaizdų, o viena ranka sulaužyta.

Jaunuolis M.S. anksčiau buvo teistas, dalyvavo keliose plėšimo bylose, o šiuo metu paskelbta jo paieška. Kaip skelbia lrytas.lt, pareigūnai apie jaunuolio sąsajas su nusikalstamomis gaujomis informacijos neturi.

Jaunuolis trečiadienį prie klinikų atvežtas „VW Passat“ automobiliu apie 14:40 val. Jį atvežę asmenys iš karto pasišalino. Jų ieško policija.

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus kūno sužalojimo.

Kaip sakė Kauno apskrities viršininko pavaduotojas Darius Žukauskas, M. S. buvo pakankamai gerai žinomas teisėsaugai, nes anksčiau buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme, tačiau iš įkalinimo įstaigos paleistas anksčiau laiko. Atsidūręs laisvėje jaunuolis buvo minimas keliose plėšimo bylose, netrukus pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas.

Kaunietis nenorėjo grįžti už grotų ir nuo teisėsaugos pasislėpė. Kai bus išrašytas iš ligoninės M. S. bus veržtas į įkalinimo įstaigą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA