Kačerginės trynukai šventė trečiąjį gimtadienį | Kas vyksta Kaune

Kačerginės trynukai šventė trečiąjį gimtadienį

Kauno rajono savivaldybės nuotr.

Gruodžio 9 dieną Kačerginėje gyvenantys trynukai Kamilė, Pijus ir Motiejus šventė savo trečiąjį gimtadienį. Mažuosius Kauno rajono gyventojus atvyko pasveikinti meras Valerijus Makūnas ir Kačerginės seniūnas Algirdas Tatarūnis su socialine darbuotoja Loreta Ūsiene.

Trynukų mama Laura Kuprienė pasakojo, kad vaikai yra aktyvūs, žvalūs ir sveiki. Nelinkę konfliktuoti. Dažniausiai iniciatyvų imasi Kamilė, o broliai seka sesės pavyzdžiu.

Kamilės, Pijaus ir Motiejaus močiutė Eugenija Kuprienė teigė, kad vaikai noriai valgo. Daug laiko praleidžia lauke, ypač šiltuoju metų laiku.

Senelį Petrą Kuprį džiugina, kad vaikaičiai yra smalsūs ir neleidžia jam nuobodžiauti. Judriems žaidimams ir iškyloms labai tinka šalia esantis Kačerginės šilas.

Šeimos maitintojo dalia tenka tėčiui Andriui, kuris iš Vilniaus dažniausiai grįžta tik savaitgaliais. Tačiau jaukiuose ir šiltuose namuose gyvenanti trijų kartų šeima nelinkusi skųstis gyvenimu – visi draugiškai dalijasi ir džiaugsmais, ir rūpesčiais.

Valerijus Makūnas džiaugiasi, kad Kauno rajone gimsta daug vaikų, o gyventojų skaičius kasmet didėja. Kačerginės miestelyje statomas daugiafunkcis centras, kuriame atsiras vietos ir vaikų darželiui. Įkurtuvės planuojamos jau kitų metų rudenį.

Meras taip pat kalbėjo apie būtinybę atnaujinti Kačerginės pagrindinę mokyklą. „Reikia sporto salės, technologijų kabineto ir daugelio kitų dalykų. Privalome investuoti į jaunąją kartą“, – pabrėžė meras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA