Eglutės įžiebimo šventės vaizdo įrašas ir akimirkos nuotraukose prieš įžiebiant eglę | Kas vyksta Kaune

Eglutės įžiebimo šventės vaizdo įrašas ir akimirkos nuotraukose prieš įžiebiant eglę

Aerialmedia.tv nuotr.

Paskutinę rudens dieną kauniečiai ir miesto svečiai turės galimybę išvysti, kaip atrodo penktą kartą senamiesčio menininkės Jolantos Šmidtienės kuriama eglutė, šiemet stebinsianti balta numegzta skraiste.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ ir „Init TV“ visiems negalintiems dalyvauti šventėje, šeštadienį, 17 valandą pradeda rodyti tiesioginę transliaciją iš teatralizuotos Kalėdų eglutės įžiebimo ceremonijos. Ją galėsite stebėti šiame puslapyje, Facebook paskyroje „Kas vyksta Kaune“ ir per „Init” kabelinę televiziją. Šventės metu pasirodys atlikėjai Egidijus Sipavičius, Urtė Šilagalytė, Liudas Mikalauskas, Evelina Sašenko, grupės „Džentelmenai“, „Electric Ladies“, vaikų dainos ir šokio teatras „Vaidilutė“.

Žiūrovų taip pat laukia mimų pasirodymas, fakyrų šou, Kalėdų Senelis, o Kauno ir Vestfoldo miestų merai pasveikins susirinkusius su prasidėjusiu didžiųjų metų švenčių laukimu.

Šventės kulminacijoje – eglutės įžiebimas ir šventiniai fejerverkai. Planuojama, kad renginys truks iki 1 valandos. Iš karto po renginio su skaitytojais pasidalinsime nuotraukų galerija, kurioje fiksuosime šventės Rotušės aikštėje akimirkas.

Organizatoriai ragina kauniečius ir miesto svečius naudotis ne tik įėjimu per Vilniaus gatvę, bet ir kitomis gatvelėmis, įtekančiomis į Rotušės aikštę.

Miesto policija informuoja vairuotojus, kad bus draudžiama įvažiuoti į Rotušės aikštę nuo 15 val. Pareigūnai primena gyventojams, kad į šventinius renginius geriausia vykti visuomeniniu transportu, o tiems, kurie važiuos automobiliais, rekomenduojama transporto priemones parkuoti Senamiesčio prieigose – Jonavos g., Užnemunės g., Brastos g. Po šventės kursuos papildomas viešasis transportas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA