P.Motiejūnas labai nori, kad „Žalgiris” taptų visų lietuvių komanda | Kas vyksta Kaune

P.Motiejūnas labai nori, kad „Žalgiris” taptų visų lietuvių komanda

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo vadovas Paulius Motiejūnas pirmadienį pristatė klubo situaciją garbės nariams bei supažindino su naujovėmis. Surengtoje diskusijoje didžiausias dėmesys buvo skirtas naujai klubo interneto svetainei zalgirioklubas.lt, kurioje klubo nariu tapti itin paprasta.

Pradėdamas susitikimą, P. Motiejūnas apžvelgė dabartinę klubo situaciją, planuojamas šiais metais gauti pajamas, kurios turėtų siekti 17 mln. litų (18 mln. lt mažiau nei pernai).

Klubo nariams pristatyta arenos ir su ja susijusių veiklų schema, taip pat pažadėta vienerių metų laikotarpyje įtraukti vieną garbės klubo narį į komandos valdybą.

Nuo šiol ir įmonės galės tapti garbės klubo narėmis. Tai kainuos 2000 Lt metams. Šiuo metu yra trys įmonės, kurios dalyvauja programoje, tačiau paskelbus šią idėją salėje, bent kelių įmonių atstovai panoro šiuo būdu paremti komandą. Iš kiekvienos įmonės garbės klube galės dalyvauti 5 darbuotojai.

Klubo vadovas patikino, kad nuo dabar, kai nėra buvusio klubo savininko, arenai ir „Žalgiriui“ dirbti lengviau. „Dabar, kai „Žalgirio“ klubas ir arena yra vienas ir tas pats, nuo kiekvieno išgerto alaus bokalo bare dalis pelno tenka ir komandai“, sakė P.Motiejūnas.

Vienas esamas garbės klubo narys sakė, kad ne tam yra sukurtas klubas, kad būnant jo nariu kažką gautume: „Tą komandą mes šiandien turim ir ji priklauso nuo mūsų. Kiek mes įdėsim tos paramos. Sutinku, kad 200 Lt per metus yra daug, bet mes švenčiam sezono atidarymą, uždarymą, dainuojam, susitinkam su komanda. Jei mylit Žalgirį, jūs mane tikrai suprasit“, agitavo krepšinio aistruolis.

Taip pat sugrįžta komandos sertifikatai nuo 500 iki 10000 litų (nuo bronzinio iki platininio), kuriuos įsigijus bus galima paremti komandą.

Kitais metais „Žalgirio“ klubas švęs 70-ties metų jubiliejų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA