Visas „Žalgirio” arenos pelnas nuo šiol atiteks „Žalgirio” komandai | Kas vyksta Kaune

Visas „Žalgirio” arenos pelnas nuo šiol atiteks „Žalgirio” komandai

Nuo šiol visas „Žalgirio“ arenos pelnas bus skiriamas „Žalgirio“ krepšinio klubui, o ateityje tikimasi, kad pagrindinės pajamos ateis iš klubo garbės narių. Tai pristatyta pirmadienį bendroje krepšinio komandos ir Kauno savivaldybės spaudos konferencijoje.

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas tikisi iš arenos veiklos uždirbti apie 1 mln. litų pelno. Jis teigė, kad jau nuo pat arenos gyvavimo pradžios buvo siekiama, kad arena ir klubas būtų viena bendra dalis. Tiek klubo, tiek arenos administracijos darbuotojai nuo šiol dirbs kartu, bus apjungti skyriai ir darbuotojai sieks bendrų tikslų.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs Kauno meras Andrius Kupčinskas kol kas negalėjo pasakyti, kiek pinigų bus skirta komandai. Kasmet koncesininkui savivaldybė iki šiol skirdavo apie 3 mln. litų.

„Žalgirio“ krepšinio klubas siekia, kad šiuo metu iš garbės narių surenkami 100 tūkst. litų per metus pavirstų 1-2 mln. litų ir kad garbės klubo nariai išlaikytų komandą.

Spaudos konferencijoje klubo garbės nariai domėjosi, kada gi pagaliau arena pasipuoš pavadinimu. Kauno meras patikino, kad iš arenos paramos fondo yra rezervuoti beveik 100 tūkst. litų, tačiau pagal projektą lėšų gali reikėtų dvigubai daugiau. Klubo direktorius patikino, kad dėl pavadinimo yra derinama su architektais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA