Sekmadienio vakarą „Jaguar” rėžėsi į elektros skydinę | Kas vyksta Kaune

Sekmadienio vakarą „Jaguar” rėžėsi į elektros skydinę

DELFI nuotr.

Sekmadienio vakarą Utenos gatvėje įvyko avarija, kurios metu susidūrė du automobiliai, o vienas iš jų kliudė elektros skydinę, dėl ko kai kuriose Kauno gatvėse dingo apšvietimas.

Eigulių mikrorajone, susidūrė prabangus „Jaguar XF“ automobilis ir VW „Sharan“. Avarija įvyko apie 21.00 val. Utenos gatvėje. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, tačiau smarkiai apgadintas 2010 metų gamybos prabangus „Jaguar“.

„Jaguar“ vairuotojas pasakojo, kad Utenos gatve važiuodamas „VW Sharan“ vairuotojas norėjo pasukti į kairę, taip užtverdamas kelią priešpriešiais važiavusiam „Jaguar“ vairuotojui, kurio automobilis po smūgio užvažiavo ant šaligatvio, rėžėsi į elektros skydinę ir sustojo. „VW“ bandė sukti į savo namo kiemą, tačiau kelionė namo sekmadienio vakarą šiek tiek apkarto.

Keliuose Utenos gatvės namuose po incidento dingo elektra, nes skydinė smarkiai apgadinta.

„Jaguar“ vyras įsigijo tik prieš mėnesį ir pasak vairuotojo, jis apgadintas nepataisomai. Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi policija. Beje, atvažiavęs nugabenti šio apgadinto prabangaus automobilio, techninės pagalbos vairuotojas juokavo, kad tokio automobilio dar nėra vežęs, skelbia delfi.lt.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad apšvietimas dingęs ir Kovo 11-osios gatvėje, o dėl tvyrančio rūko šioje miesto dalyje matomumas labai prastas.

Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad sekmadienio vakarą magistralinių, krašto ir rajoninių kelių dangos daugiausia sausos, vietomis drėgnos, kai kur gali tvyroti rūkas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA