Už Europos sąjungos vertybių puoselėjimą Kauno merui įteikta Europos tarybos garbės vėliava | Kas vyksta Kaune

Už Europos sąjungos vertybių puoselėjimą Kauno merui įteikta Europos tarybos garbės vėliava

Šį ketvirtadienį prasidėjusios tarptautinio projekto „Aktyvi bendruomenė – saugi visuomenė” konferencijos metu Kauno merui Andriui Kupčinskui buvo iškilmingai įteikta Europos Tarybos Garbės vėliava.

Europos Tarybos Garbės vėliavą Kauno vadovui įteikusi Seimo delegacijos Europos Tarybos Parlamentinėje Asamblėjoje pirmininkė Orinta Leiputė džiaugėsi, jog Kaunas yra išskirtinis ne tik savo žmonėmis, bet ir svariu indėliu į Europos Sąjungos vertybių puoselėjimą bei tarptautinį bendradarbiavimą.

Šis garbingas apdovanojimas yra skiriamas įvertinus savivaldybės veiklą, narystę įvairiose vietos ir tarptautinėse organizacijose, dalyvavimą miestų partnerystės programose, užsienio bendradarbiavimą, tarptautinių renginių organizavimą, Europos idėjų ir vertybių propagavimą.

Europos Tarybos Garbės vėliavos įteikimo ceremonija Kaune prasidėjo pirmą kartą šalyje rengiamas tarptautinis sambūris „Aktyvi bendruomenė – saugi visuomenė”. Kaune susirinkę tarptautiniai miesto partneriai iš 8 šalių pasidalins savo patirtimi ir idėjomis, kaip gerinti gyvenamosios aplinkos ir viešųjų erdvių saugumą miestuose ir rajonuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA