Patvirtinta: federacijoje M.Balčiūną keičia M.Špokas, A.Sabonis ir J.Kazlauskas | Kas vyksta Kaune

Patvirtinta: federacijoje M.Balčiūną keičia M.Špokas, A.Sabonis ir J.Kazlauskas

Lietuvos krepšinio federacija paskelbė, kad naujuoju sekretoriumi tapo Mindaugas Špokas, iki šiol vadovavęs Lietuvos plaukimo federacijai. 17 dalyvavusių balsavo vienbalsiai, kad M.Špokas taptų sekretoriumi.

„Atvirai pasakysiu, negalvojau kaip atsistatydinsiu, tiek triukšmo kils. Pasitaręs su Mindaugu Balčiūnu, kitais bendradarbiais, nutariau likti federacijos prezidento pareigose. Šiandien, kadangi turime naują generalinį federacijos sekretorių, jo daug pristatinėti nereikia, jis dirbęs ir su krepšiniu“, sakė Arvydas Sabonis.

Spaudos konferencijoje buvo teigiama, kad nuo rytojaus krepšinio federacija pradeda dirbti normaliai.

Paprašytas pakomentuoti, kaip derins plaukimą ir krepšinį, M.Špokas patikino, kad iš plaukimo jis būtų pasitraukęs ateinančiais metais. „Su Arvydu pašnekėjom, kad reikia padėti komandai. Rengiamės čempionatui“.

Prisimindamas skandalą, dėl kurio federacijoje po čempionato kilo konfliktas, federacijos prezidentas sakė, kad negalima kritikuoti krepšininkų: „Visiems sportininkams, kai yra sunku, visada norisi, kad palaikytų, bet kai lipama ant kaklo, tai yra sunku. Reikia visko išlaukti ir tada, kuomet rezultatas neigiamas, reikia ir kritikos“, teigė A.Sabonis.

Į komandą ateis du nauji gerai krepšinyje žinomi žmonės: Linas Kunigėlis ir Tomas Rimkus. Pauliaus Motiejūno postą užims Tomas Rimkus, L.Kunigėlis dirbs su viešaisiais ryšiais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA