Kauno „Žalgiris“ su naujuoju treneriu ruošiasi mačui su prancūzais (trenerių komentarai) | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ su naujuoju treneriu ruošiasi mačui su prancūzais (trenerių komentarai)

Prieš ketvirtadienio vakarą Kaune vyksiančias trečiąsias Eurolygos rungtynes, trečiadienį „Žalgirio“ ir Strasbūro „SIG“ komandos treniravosi Kauno arenoje, o ekipų strategai davė trumpus komentarus žiniasklaidai ir pasidalino mintimis apie rytojaus mačą.

Abiems komandoms pergalė yra būtina, nes tiek kauniečiai, tiek svečiai iš Strasbūro yra grupės autsaideriai, o kauniečiams dar vienas iššūkis: šią savaitę staigiai pakeistas komandos treneris.

„Žalgirio“ komandai nuo šios savaitės vadovaujantis Saulius Štombergas sakė, kad komandai būtina susigrąžinti garbę, o tai pavyks padaryti tik pagerinus žaidimą ir laimėjus kelias rungtynes iš eilės.

„Mums reikia žaisti aiškiau, laisviau, kad žaidimu galėtų džiaugtis visi: ir žaidėjai, ir treneriai. Darome daug vaikiškų klaidų, tačiau jas galima sumažinti. Ypač klystam puolime“, teigė šią savaitę prie „Žalgirio“ vairo stojęs krepšininkas Saulius Štombergas.

Strasbūro „SIG“ ekipos strategas Vincentas Collet sakė, kad jų komandai šios rungtynės yra labai svarbios, taip pat kaip ir „Žalgiriui“, nes šios abi komandos kol kas yra grupės autsaiderės.

„Žalgirio“ varžovai Eurolygoje taip pat negali pasigirti pergalėmis. Pirmajame ture išvykoje 70:84 nusileido Bambergo „Brose Baskets“, o praėjusią savaitę namuose 66:76 pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA