Pagrobta moteris išsivadavo nuo 4 pagrobėjų, vienas jų suimtas | Kas vyksta Kaune

Pagrobta moteris išsivadavo nuo 4 pagrobėjų, vienas jų suimtas

Archyvo nuotr.

Spalio 26d. šeštadienį apie 22 val. 50 min. pagalbos telefonu kreipėsi Jonavos rajono gyventoja I.V., gimusi 1979 m. ir pranešė, kad apie 20 val. 40 min. einant Piliakalnio gatve, Ruklos miestelyje, prie daugiabučio namo laiptinės ji pamatė keturis vyriškius, iš jų vieną pažinojo iš matymo. Vienas iš jų sudavė jai ranka į veidą, po to keliese, panaudodami fizinę jėgą, atėmė mobiliojo ryšio telefoną ir prievarta ją įgrūdo į lengvojo automobilio bagažinę.

Nuvežus į netoliese Ruklos miestelio esantį miškelį, prievarta girdė alkoholį, grasino sudeginti. Nutaikiusi progą, I.V. nuo užpuolikų pabėgo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 2 d. (Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas).

Sekmadienį apie 13 val. 30 min. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė vieną iš įtariamųjų – 45 metų Kauno gyventoją. Kitų įtariamųjų ieškoma.

Asmuo už nusikalstamą veiką, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 145 str. 2 d. baudžiamas laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Asmenis, mačiusius minėtą įvykį Piliakalnio gatvėje, Ruklos mstl., Jonavos r., ir galinčius suteikti informacijos apie įtariamuosius asmenis, prašome pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato telefonu (8 349) 33 100. Taip pat informaciją galite suteikti naudojantis policijos elektroninių paslaugų sistema.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA