Paaiškėjo, kas tapo „Biuro gražuole 2013” (nugalėtojos nuotraukos) | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo, kas tapo „Biuro gražuole 2013” (nugalėtojos nuotraukos)

Organizatorių nuotr.

Baigėsi šeštus metus organizuojami gražiausios biuro moters rinkimai „Biuro gražuolė 2013“. Trečiadienį konkurso nugalėtojai, UAB „Creditinfo Lietuva“ verslo klientų aptarnavimo vadybininkei Inetai Dubenčiukaitei, įteiktas simbolinis čekis 9000 litų vertės prizams.

27-erių metų vilnietė sulaukė daugiausiai balsų, o konkurso komisijos vertinimu buvo trečia.

„Dalyvauti konkurse sugalvojau paskutinę minutę, tačiau nors iš pradžių ir abejojau, ar dalyvauti, balsavimo metu tikėjau savo pergale ir jos siekiau. Džiugu, kad mane aktyviai palaikė ne tik kolegos darbe, tačiau ir klientai, nepažįstami žmonės, kurie atidavė balsus už mane, o laimėjus pasveikino ir kartu džiaugėsi“, – sakė „Biuro gražuolė 2013“ Ineta Dubenčiukaitė.

Daugiau nei dvejus metus su verslo klientais dirbanti I. Dubenčiukaitė pasidžiaugė, kad tai yra ne tik jos pergalė, tačiau ir labai svarbus žingsnis stiprinant tarpusavio ryšį su kolektyvu ir klientais.

Daugiausiai komisijos balsų atiteko „Baltic Aviation Academy“ 29-erių projektų vadovei Vėjūnai Balčiūnaitei. Jai skirtas prizas už Geriausią nuotrauką.

Antra bendroje konkurso įskaitoje liko 24-erių kaunietė, UAB „ELV projektai“ apskaitininkė, Inga Grabauskaitė. Jai atiteko SMS simpatijos prizas. Trečia konkurse – Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos vyresnioji specialistė 29-erių Alina Kušakova, informuoja organizatoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA