Galimai neblaivus „kelių skraidūnas” per pietų pertrauką milžinišku greičiu trenkėsi į mūrinę tvorą | Kas vyksta Kaune

Galimai neblaivus „kelių skraidūnas” per pietų pertrauką milžinišku greičiu trenkėsi į mūrinę tvorą

Šiandien, pirmadienį, 11.00 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato (toliau – Kauno aps. VPK Kėdainių r. PK) budėtojai gavo neabejingo vairuotojo pranešimą telefonu, apie galimą Kelių eismo taisyklių pažeidimą. Nuo Šeduvos link Kėdainių dideliu greičiu važiuoja automobilis „Audi B4“, kurio vairuotojas greičiausia yra neblaivus. Budėtojas nedelsdamas į nurodytą vietą nusiuntė artimiausią patrulių ekipažą.

Tačiau po dviejų minučių, 11.02 val. buvo gautas kitas pranešimas telefonu, kad kelyje Šeduva-Jonava, Dotnuvos mstl., eismo įvykio metu sužaloti asmenys.

Patikslinus aplinkybes, paaiškėjo, kad tai tas pats automobilis „Audi B4“. Vairuotojas posūkyje nesuvaldė transporto priemonės, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į mūrinę tvorą. Eismo įvykio metu sužeisti visi keturi automobiliu važiavę jaunuoliai, du iš jų, vairuotojas D. T. (gimęs 1992 m.) ir vienas iš keleivių A. G. (gimęs 1989 m.), sunkiai bei gydomi reanimacijoje.

Kaip įtariama, vis jaunuoliai, tarp jų ir vairuotojas buvo neblaivūs. Mažiau nukentėjusiems keleiviams nustatytas vidutinis girtumo laipsnis: M. G. (gimusiam 1990 m.) nustatytas 2,21 prom. alkoholio neblaivumas, K. S. (gimusiam 1991 m.) – 2,47. Paimtas vairuotojo D. T. kraujo mėginys, kurį ištyrus paaiškės ar vairuotojas buvo blaivus.

Pirminiais duomenimis, per pietų pertrauką jaunuoliai „skriejo“ pietauti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA