Kada Lietuvos rinktinė žais pergalės ar pralaimėjimo atveju? | Kas vyksta Kaune

Kada Lietuvos rinktinė žais pergalės ar pralaimėjimo atveju?

2013/09/19 13:43

Lietuvos krepšinio rinktinė jau žino kitų savo galimų Europos čempionato rungtynių laiką. Net nepriklausomai nuo to, kaip pasibaigs ketvirtadienio ketvirtfinalio mačas su Italija, kuris prasidės 22 val., kitą mačą mūsų šalies atstovai žais kitą dieną po akistatos – penktadienį. Jei Lietuva ketvirtadienį įveiks italus, ji pusfinalio mačą sužais 18.45 val., o nesėkmės atveju dėl 5-8 vietų lietuviai varžysis nuo 15.30 val.

Trečiadienį į pusfinalius prasimušusios Ispanijos ir Prancūzijos rinktinės penktadienį susikaus vėliausiai – 22 val. Lietuvos laiku. Tai bus savotiškas 2011-ųjų Europos krepšinio čempionato finalo Lietuvoje pasikartojimas. Tuomet ispanai įveikė prancūzus ir antrą kartą iš eilės tapo Senojo žemyno čempionais.

Lietuviams atsigauti po ketvirtadienio rungtynių yra skirta tik apie 16 valandų. Tačiau toks yra varžybų reglamentas.

Jei Lietuvos komanda sėkmingai peržengtų ir pusfinalio barjerą, finale ji kautųsi sekmadienį 22 val. Jei mūsų šalies ekipa kovotų dėl trečiosios pozicijos, ji varžytųsi 18.45 val.

Tačiau jei lietuviai penktadienį pradėtų kovas tik dėl 5-8 vietų, ji savo pasirodymą čempionate Slovėnijoje užbaigtų šeštadienį – tądien keturios ekipos išsidalintų galutines vietas nuo 5-osios iki 8 pozicijų, praneša 15min.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA