Skaitytojas: ar tikrai Kauno komunalininkai mato visus kritinės būklės kelius? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: ar tikrai Kauno komunalininkai mato visus kritinės būklės kelius?

Kauno valdžia, turbūt pamiršo apie tokį kraštą kaip Palemonas. Keramzito gatvė, kuri yra pravažiuojama poros autobusų maršrutu, vieno maršrutinio taksi, yra tokios kritinės būklės, kad duobių su žemesniu lengvuoju automobiliu, darosi nebeįmanoma apvažiuoti, rašo „Kas vyksta Kaune” skaitytojas Paulius.

Ką jau kalbėti, jei tenka prasilenkti su autobusu ar kitu didesniu transportu. Turbūt ne vienas vairuotojas yra pasipiktinęs šios gatvės būkle ir palikęs joje kokį ”pėdsaką”. Prieš maždaug savaitę, šioje gatvėje gulėjo dešimtys padangų, kurios buvo įmestos į kone nuo 20 iki 40 centimetrų siekiančias duobes. Po nakties, visos padangos mįslingai dingo.

Rugsėjo 16 d. važiuodamas šia gatve namo, pastebėjau, kad duobės buvo užpiltos žvyro ir akmenų mišiniu, tačiau šiandien, po gero lietaus, duobės vėl atsivėrė lygiai taip pat kaip ir ankščiau. Kreipiuosi į visus, kurie manot, kad tai tik dar vienas piliečio bereikšmis straipsnis: atvažiuokit į šią gatvę ir pamėginkit ją pravažiuot ”neišokę” į jokią duobę. O ką daryti? Kai pro čia tenka važiuoti į dieną po kelis ar daugiau kartų? Prieš keletą mėnesių, maršrutinis autobusas buvo pametęs priekinį ratą, nuo to laiko, kelio kokybė tik prastėja ir prastėja. Todėl manau, kad daugelis žmonių mano prašymui pritartų, jog bent didžiąsias duobes kuo greičiau pasistengtų mūsų valdžia sutvarkyti. Pats šiandien važiuodamas, šoktelėjau į neblogą duobę ir pasėkmės buvo skaudžiai nuskambantys automobilio slenksčiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA