Baudų metimais prie savivaldybės aiškinosi, kam atiteks mero taurė | Kas vyksta Kaune

Baudų metimais prie savivaldybės aiškinosi, kam atiteks mero taurė

Ketvirtadienį Kauno miesto tarybos posėdžio pertraukos metu politikai, savivaldybės darbuotojai ir žurnalistai varžėsi tradiciniame baudų mėtymo konkurse. Kauno mero įsteigta taurė šįkart atiteko taiklumu visus nustebinusiai dailiosios lyties atstovei.

Olimpinių žaidynių, Pasaulio bei Europos krepšinio čempionatų, kuriuose varžosi Lietuvos rinktinė, metu Kaune tradiciškai rengiamas baudų mėtymo turnyras Kauno mero taurei laimėti. Šį ketvirtadienį savo rankos taiklumą išmėgino 15 turnyro dalyvių.

Iš 12 dalyvavusių vyrų geriausiai sekėsi Kauno mero patarėjui Tomui Grigalevičiui, Kultūros ir meno poskyrio atstovui Gediminui Banaičiui ir buvusiam savivaldybės vairuotojui. Moterų grupėje varžėsi Kauno miesto tarybos narės Gintarė Skaistė bei Edita Gudišauskienė ir Kultūros ir turizmo plėtros poskyrio specialistė Karolina Presniakovaitė.

Susumavus pusfinalio ir finalo rezultatus, bendroje vyrų ir moterų įskaitoje nugalėtoja buvo pripažinta K. Presniakovaitė, kuriai Kauno meras Andrius Kupčinskas įteikė taurę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA