Jaunieji žalgiriečiai bando įrodyti, kad gali žaisti Kauno “Žalgiryje” | Kas vyksta Kaune

Jaunieji žalgiriečiai bando įrodyti, kad gali žaisti Kauno “Žalgiryje”

Evaldo Virkečio nuotr.

Į Kauno „Žalgirio“ komandą pretenduojantys jaunieji krepšininkai sužaidė pirmąsias draugiškas rungtynes. Pirmadienį žalgiriečiai išmėgino jėgas su Merserio universiteto komanda, kurią įveikė 84:79 (15:21, 26:11, 10:18, 33:29).Už uždarų durų vykusį mačą stebėjo tik „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai.

„Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ilias Zouros šiame mače dar nesinaudojo po traumų sveikstančių Pauliaus Jankūno ir Tado Klimavičiaus pagalba. Taip pat negalėjo rungtyniauti smulkias traumas patyrę Mindaugas Kupšas ir Kasparas Vecvagaras bei dar bent porą mėnesių negalėsiantis žaisti Artūras Gudaitis, skelbia zalgiris.lt.

Antradienį 17 val. jaunieji žalgiriečiai mes iššūkį „Athletes in Action“ komandai. Ši ekipa yra sudaryta iš įvairiuose universitetuose studijuojančių NCAA krepšininkų.

Rungtynės vyksta už uždarų durų, o jose apsilankyti gali tik „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. I.Zouro sprendimu, šiuose susitikimuose greičiausiai nerungtyniaus po traumų sveikstantys Paulius Jankūnas ir Tadas Klimavičius. Treneris nori pasižiūrėti ir įvertinti jaunųjų komandos kandidatų galimybes, kuriems rungtyniauti padės ir kiek labiau patyrę Vytenis Lipkevičius ir Artūras Milaknis.

Į Lietuvą šeštadienį atvyksiančios JAV komandos neapsiribos vien krepšiniu, o dalyvaus ir keliose socialinėse akcijose, bendraus su vaikų globos namų auklėtiniais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA