Sporto halės administracija teigia, kad karštis per rungtynes tvyrojo dėl programinės įrangos klaidos | Kas vyksta Kaune

Sporto halės administracija teigia, kad karštis per rungtynes tvyrojo dėl programinės įrangos klaidos

Krepšinio širdis nuotr.

Pasak S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro vadovų, antradienį Kauno sporto halėje vykusių Lietuvos ir Belgijos krepšinio rinktinių draugiškų rungtynių metu tinkamų sąlygų nebuvo įmanoma užtikrinti dėl ventiliacijos ir kondicionavimo sistemos techninio gedimo.

Šį gedimą sukėlė kompiuterinės sistemos valdymo klaida. Pasak S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro l.e.p. direktoriaus Kęstučio Baranausko, programinės įrangos klaida ir sistemos gedimas yra nustatyti ir iki kito renginio bus pašalinti.

„Užtikriname, kad bus imtasi visų priemonių, kad ateityje tai nebepasikartotų. Kviečiame visus atvykti į Stepo Butauto tarptautinį krepšinio turnyrą, kuris vyks rugpjūčio 30-31 dienomis ir tuo įsitikinti. Dėkojame Jums visiems už supratimą ir tikimės, kad šis incidentas nesugadins šiltų Jūsų ir Kauno sporto halės santykių”, – teigiama viešai išplatintame S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro pranešime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA