Evelina Anusauskaitė Young gardėsius vestuvėms renkasi Kaune | Kas vyksta Kaune

Evelina Anusauskaitė Young gardėsius vestuvėms renkasi Kaune

Dainininkė Evelina Anusauskaitė Young kelias pastarąsias dienas leidžia Kaune, kur su mylimuoju Adamu renkasi desertus savo vestuvėms. Save smalyžiais vadinantys jaunavedžiai jau nusprendė, kokie pyragėliai puoš jų puotos „saldųjį stalą”. Antradienį įsimylėjėliai, lankydamiesi „Bijolos” parduotuvėje, nutars ir koks tortas lepins svečių gomurius.

„Turiu kelias vizijas kaip gali atrodyti vestuvinis tortas. Nebūtinai jis privalo būti vien baltas. Dar mąstau kokias detales – aukso ar mėlynos spalvos – pasirinkti”, – atviravo nuotaka.

Ji prisipažino esanti saldumynų mėgėja. Desertams neabejingas ir Adamas.

„Man ledai – numeris „vienas”!”, – lietuviškai prabyla A. Youngas.

Jaunikio prašymu, ledų bus ir vestuvėse. Kitais desertais rūpinsis skanėstų krautuvėlė „CupCake”. Jos meistrai pagamins šimtus spalvingų „CupCake” keksiukų, „CakePops” pyragėlių ant pagaliuko, populiariųjų „Macaroons” bei „Cannelles”, plikytų pyragėlių su įdaru, vieno kąsnio kreminių pyragaičių. E. Anusauskaitė – Young sakė, jog jai buvo svarbu ne tik gardėsių skonis, bet ir išvaizda. Nuotaka norėjo spalvingų, bet ne itin ryškių skanumynų. Visi jie – pastelinių spalvų, todėl gaminių iš tamsaus šokolado greičiausiai bus atsisakyta.

Pastaruoju metu itin savo figūra besirūpinanti dainininkė tvirtino nebijanti ragauti kaloringų desertų. Tiesiog ji po „gardžios puotos” leidžia organizmui kurį laiką pailsėti nuo maisto ir riboja jo kiekį.

„Tačiau to nesureikšminu. Jei noriu, galiu prisivalgyti saldumynų ir sąžinė po to manęs negrauš”, – su šypsena sakė E. Anusauskaitė – Young.

Mėgstamiausi jos desertai – kremu įdaryti pyragaičiai. Pastarųjų vestuvėse tikrai netruks.

Dainininkė sakė peržiūrėjusi ne vieną desertų gamintojų tinklapį ir trokštamų skanėstų neišvydusi.

„Amerikoje daug didesnis desertų pasirinkimas. O „CupCake” pyragaičių apskritai gali rasti kokių tik nori”, – tvirtino nuo žiemos su mylimuoju Los Andžele gyvenanti ir Malinu paplūdimy su A. Young dar sausį susituokusi mergina.

Poros grįžimas į Lietuvą ir iškilmės – duoklė nuotakos giminėms bei draugams. Jaunavedžiai iš anksto buvo nusprendę kelti dvejas skirtingas vestuves.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA