Sekmadienis – vaikų diena Amfiteatre! | Kas vyksta Kaune

Sekmadienis – vaikų diena Amfiteatre!

Vasara! Atostogų metas! Daugelis pagalvoja – o ką gi tokio smagaus nuveikus ir dar pabūnant gryname ore?

Taigi po Daugirdo Amfiteatre Joninių pradeda aktyvias ir linksmas popietes (sekmadieniais) vaikams su teatralais. Apie dvi valandas čia vyks nemokami užsiėmimai su aktore Hana Šunilaite ir jos draugais – aktoriais, muzikantais, režisieriais. Tai T.Ratautas, Nijolė ir Slavekas Formanai, D.Armanavičius bei kt.

Pirmasis susitikimas su teta Ku-kū vyks jau šio sekmadienio vidurdienį , spektakliukas „Ką žino visi drakonai“ (~30 min.). Dalyvauja pop choriukas „Arlekinas“ (vad. Giulija). Po to piešimas ant asfalto „Mano mylimas drakonas“, žaidimai su teta Ku-kū, apdovanojimai fantazijos šalies ordinais, fantazijos šalies piliečio priesaika.

Iš viso suplanuoti 8 užsiėmimai, labiausiai tinkami 6-10 m. vaikučiams. „Norime, kad vaikučiai ne tik stebėtų mažus spektakliukus, bet ir patys dalyvautų užsiėmimuose su teta Ku-kū! Čia jie pieš, dainuos, vaidins, dūks, kurs, deklamuos, vaidins, šėlios, o tuo tarpu mamytės galės mėgautis bent trumpa atokvėpio akimirka ir ramiai gurkšnoti kavą.”, – sako idėjos autoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA