Universiada 2013: sėkmingas boksininkų startas | Kas vyksta Kaune

Universiada 2013: sėkmingas boksininkų startas

Lietuvos boksininkai Paulius Petronis (75 kg.) ir Tadas Tamašauskas (91 kg.) įveikė pirmąjį etapą universiados bokso turnyre. Pirmasis rezultatu 2:1 įveikė varžovą iš Azerbaidžiano – Emil Achmadov. Tadas Tamašauskas rezultatu 3:0 nugalėjo varžovą iš Korėjos – Sinjo Kang. Sportininkai kovą dėl medalių pratęs sekmadienį ir pirmadienį.

Skaičiuojant paskutines valandas iki žaidynių pradžios lietuvių stovyklauje vyrauja ramybė ir susikaupimas. Lietuvos studentų krepšinio rinktinė į pirmąją dvikovą stos jau šį sekmadienį, 17 valandą Lietuvos laiku mūsiškiai susitiks su Norvegijos ekipa. Lietuvos rinktinės gynėjas Adas Juškevičius tikina, kad komanda ypač susikaupusi.

„Nors Norvegija ir ne krepšinio šalis, tačiau krepšinį šiais laikais žaidžia visi ir gali nubausti. Tiesiog šlifuojame savo derinius puolime ir gynyboje, ruošiamės, žaisime savo krepšinį ir tiek“, – sakė Juškevičius.

Be krepšinio rinktinės, savaitgalį kovas pradės ir Lietuvos irkluotojai: M. Griškonis (M1x), D. Vištartaitė (W1x), M.Valčiukaitė ir I.Adomavičiutė (W2x), D.Balsys, R.Balsys, M.Ralickas, Ž.Gališanskis ir M. Bieliauskas (M4-) bei S.Ritter ir R.Maščinskas (M2x).

Liepos 6 dieną startuos ir imtynininkai už diržų: I.Bubelytė (58 kg.), G. Blekaitytė (66 kg.), P.Žukauskas (68 kg.), J.Gramba (70 kg.), D.Zimkus (80 kg.), M.Labalaukis (+90 kg.), Z.Pečiulis (+100 kg.).

Sekmadienį savo pasirodymų sulauks lengvaatlečiai, dziudo, bokso, sunkiosios atletikos atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA