Skaitytojo įspėjimas: lipdamas į Milikonių kalno panoramą gali susilaužyti ne tik kojas | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo įspėjimas: lipdamas į Milikonių kalno panoramą gali susilaužyti ne tik kojas

„Kas vyksta Kaune” skaitytojai praneša, kad iš Šilainių į Vilijampolę vedantys pėsčiųjų laiptai yra itin prastos būklės, jais lipti yra pavojinga. Skaitytojas Arnas, siųsdamas nuotraukas, perspėja: ten galima susilaužyti ne tik kojas, bet ir kaulus.

„Sveiki, noriu jums atsiųsti keletą nuotraukų apie tai, kaip iš Vilijampolės reikia lipti į Milikonių kalną, norint nueiti iki panoramos. Galiu pasakyti, jei nesektum kelio, galėtum iš tikro susilaužyti ne tik kojas, bet krisdamas nuo laiptų ir daug kaulų. Šią informaciją siunčiu todėl, nes noriu, kad savivaldybės miesto tvarkymo skyriaus specialistai pamatytų, kokia situacija šioje vietoje. Ir galbūt laikui bėgant visa tai bus sutvarkyta?” optimisitiškai galvoja skaitytojas Arnas.

Bent jau kol kas skaitytojui teks palaukti geresnių laikų, nes pirmadienį Kauno savivaldybė išplatino pranešimą, kuriuos laiptus šiuo metu tvarko. Deja, bet šių laiptų sąraše nebuvo įtraukta, belieka palinkėti jais besinaudojančius elgtis itin atsargiai ir žiūrėti, kur statote koją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA