Greičio nejaučiantys „lakūnai“ varto gelžbetoninius stulpus (vaizdo registratoriaus įrašas) | Kas vyksta Kaune

Greičio nejaučiantys „lakūnai“ varto gelžbetoninius stulpus (vaizdo registratoriaus įrašas)

Nutrūktgalviškas greitis, nepatyrę šoferiai, galvažudžiai. Šiomis trim frazėmis galima apibūdinti vairuotoją, kuris antradienio popietę, skriedamas dideliu greičiu, Romainiuose šalia kelio stovėjusius gelžbetoninius gatvės apšvietimo stulpus numušė lyg gležno medžio šakeles.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja automobilyje įrengtu vaizdo registratoriumi užfiksavo, kaip antradienį, prieš 16 valandą Šilainių plentu skriejantis automobilio „Audi A8” vairuotojas, nepasirinkęs saugaus greičio ir posūkyje nesuvaldęs automobilio, ties įvažiavimu į kvartalą „Girios alėja”, rėžėsi į šalia kelio stovėjusius du gelžbetoninius stulpus, kurie po smūgio užkrito ant automobilio. Vaizdo įraše matosi, kad po susidūrimo, iš karto iššovė automobilyje įrengtos oro pagalvės.

Vietoje, kur įvyko avarija, leidžiamas greitis – 50 km/h.



Visa laimė, įvykio metu niekas stipriau nenukentėjo, greitosios pagalbos medikų neprireikė.

Kartu su skaitytoja, atsiuntusia vaizdo informaciją, kurios galėjo ir nebūti, jei vairuotojas būtų atidesnis ir stengtųsi saugoti ne tik save ir savo turtą, bet ir kitus Kaune gyvenančius, raginame ir dar kartą prašome: nelakstykime mieste, nes ką gali žinoti, kur tuo metu stovės pėstysis, laukiantis mikriuko ar per gatvę, kurioje nėra šaligatvio, eis koks žmogus…

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA