Ramūnas Šimukauskas Kauno Rotušėje prisiekė savo mylimajai | Kas vyksta Kaune

Ramūnas Šimukauskas Kauno Rotušėje prisiekė savo mylimajai

Šeštadienio popietę Kauno Rotušėje iš svajonių jaunikių sąrašo išbrauktas aktorius ir televizijos laidų personažas kaunietis Ramūnas Šimukauskas. Jo gyvenime prasideda naujas, šeimyninio gyvenimo etapas. Šešerius metus vienas kitą pažįstanti pora šiandien prisiekė miesto Rotušėje, o vėliau ceremonija persikėlė į Kauno Katedrą.

Į Kauno Rotušėje esančius santuokos rūmus pora, lydima dviejų pamergių ir pabrolių porų ir liudininkų – aktoriaus Andriaus Žiurausko bei nuotakos draugės Karolinos Lušaitės – atvyko dešimt minučių prieš ceremoniją. Pora nesislapstė nuo žiniasklaidos atstovų ir sakė svajoję apie jaukią bei kuklią šventę.

Roberta Taraškevičiūtė vilkėjo nuomotą šampano spalvos ilgą ir dailią suknelę.

„Norėjau kuklios. Maniau, jei nerasiu tokios nuomos salonuose, užsisakysiu pas siuvėją”, – sakė nuotaka.

Jos plaukai buvo susukti į kuodelį, ausyse žėrėjo kuklūs auskarai. Be jų vieninteliu nuotakos papuošalu tapo tuoktuvių žiedas su nedideliu deimantu. Jaunavedžiams vestuvinius žiedus nukaldino juvelyras.

„Mums prieš vestuves auksinių papuošalų, iš kurių sukurti žiedai, padovanojo artimieji”, – sakė R. Šimukauskas.

Mažajame teatre administratore anksčiau dirbusi R. Taraškevičiūtė pasirinko Šimukauskienės pavardę. Ji sakė norėjusi laikytis tradicijų. „Be to, man tavo pavardė labai graži”, – atsisukusi į vyrą sakė nuotaka.

Santuoką pora sutvirtino Kauno arkikatedroje bazilikoje. Po ceremonijos pora su svečiais išvyko į restoraną „Gralis”, kur surengta vestuvių puota.

Prieš kurį laiką R. Šimukauskas draugavo su žurnaliste Rūta Mykolaityte, kuri išgarsėjo, padariusi slaptą žurnalistinį tyrimą su mergišiumi Seimo nariu Sauliumi Stoma, kuris siūlė ne tik kavos atsigerti, tačiau jų artimesnė draugystė dėl atstumo tarp Vilniaus ir Kauno tuomet baigėsi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA