Zucchero Nemuno krantinę užkrėtė kubietiškais ritmais (foto) | Kas vyksta Kaune

Zucchero Nemuno krantinę užkrėtė kubietiškais ritmais (foto)

Trečiadienio vakarą į Kauno senamiestį rinkosi italų atlikėjo Zucchero gerbėjai. Į senosios prieplaukos amfiteatrą anksčiau atėję kauniečiai leido laiką Nemuno krantinėje, nes koncertas vėlavo apie valandą.

Atlikėjas prie scenos privažiavo automobiliu ir po kelių minučių prasidėjo 57-erių Zucchero koncertas, kuriame daugiausiai dainų skambėjo iš jo naujojo albumo „La Session Cubana“. Atlikėjui scenoje talkino grupė, kurią sudaro 16 muzikantų.

Tarp koncerto klausytojų buvo galima sutikti „Rondo“ grupės narius bei lyderį Aleksandrą Ivanauską Farą, legendinį krepšininką Aurelijų Žukauską.

Bilietų neįsigiję koncerto klausėsi nuo Vytauto Didžiojo tilto, grupelė žmonių buriavosi kitame Nemuno krante. Keli žmonės koncerto klausėsi iš laivelio. Pasisekė Amfiteatro prieigose gyvenantiems: vietiniai gyventojai, besimėgaudami gražiu vasarišku vakaru, laiką leido balkonuose, klausydami scenos veterano Zucchero dainų.

Kartu su atlikėju į Kauną atvyko per 40 žmonių. Kelias iki Kauno jiems buvo netolimas, nes vakar vyko koncertas Ventspilyje, Latvijoje, iš ten jie ryte ir atvyko.

Kaune vykęs Zucchero koncertas – ryškiausias visą vasarą laikinojoje sostinėje vykstančio „Švyturio muzikos festivalio“ akcentas. Dainininko pasirodymas Kaune įrašytas į atlikėjo 2013 m. pasaulinių gastrolių grafiką, kuriame daugiau kaip 60 koncertų ne tik daugelyje Europos šalių, bet ir Australijoje, Prancūzijos Polinezijos salose ir kitur.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA