Kaunietis Tomas Dundulis toliau skina laurus Arabų Emyratų barmenų apdovanojimuose | Kas vyksta Kaune

Kaunietis Tomas Dundulis toliau skina laurus Arabų Emyratų barmenų apdovanojimuose

Tomas Dundulis neseniai sulaukė pripažinimo Dubajuje vykusiame barmenų konkurse. Jam įteiktas “Caterer Awards 2013“ metų baro vadovo apdovanojimas.

Tai jau antrasis Iš Kauno kilusio 29 – erių vaikino įvertinimas.

Dar 2010 m. jis laimėjo pirmą vietą prestižiniame Arabų Emyratų barmenų čempionate „UAE is World Class” .

„Jaučiuosi puikiai laimėjęs antrąjį apdovanojimą. Manau, kad per šiuos metus gerokai patobulėjau, tai buvo itin produktyvus laikas. Didžiuojuosi tuo, jog nors atvykę į Jungtinius Arabų Emyratus turėjau viską pradėti beveik nuo nulio, dabar jau esu daug pasiekęs. Tačiau sustoti neketinu. Laimėtas apdovanojimas skirtas ne tik man, bet ir visai baro, kuriame dirbu, komandai. Tai mūsų visų nuopelnas. Labai svarbu, kad man vadovaujant visi darbe jaustųsi gerai, todėl stengiuosi,jog būtume ne tik draugai, bet ir vieninga kaip kumštis komanda”, – po neseniai įvykusios apdovanojimų ceremonijos tikino Tomas Dundulis.

Barmenas Tomas Dundulis šiam apdovanojimui nominuotas įvertinus jo pastangas ir nuolatinį tobulėjimą. Jis stebi naujausias kokteilių gaminimo tendencijas, ingredientus, išbando įvairias technikas ir visa tai papildo asmenine patirtimi.

Dabar Tomas dirba kokteilių bare-klube „Okku” Dubajuje. Jo eksperimentai šio baro kokteilių meniu papildė 28 naujais kokteiliais. Jo pagaminta „Švari Kruvinoji Meri“ itin nustebino konkurso teisėjus ir tai lėmė įvertinimą. „Šį kokteilį tobulinau 6 mėnesius… Jo gaminimui naudojama sudėtinga technika, reikia kantrybės ir laiko.“

Tomas Dundulis kilęs iš Kauno, Šilainių mikrorajono.Savo karjerą pradėjo Lietuvoje – dirbo viešbučio “Daniela“ restorane, klube „Exit“ , vėliau kokteilių baruose Londone , o dabar jau kelerius metus sėkmingai kyla karjeros laiptais Dubajuje. Tomas dalyvavo ir geriausių pasaulio barmenų konkurso finale Graikijoje, čia liko penktas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA