Kauno klinikų medikai kovoja dėl brolio padegto berniuko Radviliškyje (video) | Kas vyksta Kaune

Kauno klinikų medikai kovoja dėl brolio padegto berniuko Radviliškyje (video)

Trečiadienio vidurdienį Radviliškyje įvykusi nelaimė, kai socialiai remtinoje šeimoje augantys mažamečiai rado degtukų ir vienas iš jų padegė brolį, pasiekė ir Kauną. Vakar vakare trejų metų berniukas pervežtas iš Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikos reanimacijos skyriaus į klinikas, kur dėl jo gyvybės kovoja Kaune dirbantys medikai.

Apdegęs mažametis šiuo metu gydomas Intensyvios terapijos skyriuje, jo gyvybei tebegresia pavojus. Trimetis šiuo metu yra be sąmonės, ventiliuojami jo plaučiai.

Kaip skelbia Šiaulių regiono naujienų portalas etaplius.lt, įtariama, kad penkiametis brolis, radęs degaus skysčio ir degtukų, padegė savo mažametį brolį. Pasak mamos, kai įvyko nelaimė, vaikai žaidė bendrabučio kieme, o ji tuo metu tvarkė namus. Liudininkų, mačiusių, kad brolis padegė brolį, nėra. Pats penkiametis per ašaras teigia, kad jis nekaltas.

Degantį berniuką pastebėjo pirmame aukšte gyvenanti kaimynė, kuri pamačiusi degančius trimečio marškinėlius, puolė laukan. Pribėgusi prie liepsnojančio vaiko, ji bandė nutraukti degančius drabužius, kurie tiesiog lydėsi rankose. Kaimynė su vaikų mama apipylė degantį vaiką vandeniu ir iš karto iškvietė greitąją pagalbą.

Vietos medikai vaikui nustatė 60% kūno nudegimus, jam sužalota nugara, pilvas, pečiai ir krūtinė.

Moteris iš viso augina keturi vaikus, šeimoje dar auga dvi mergaitės.

Etaplius.lt vaizdo reportažas iš įvykio vietos Radviliškyje

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA