Skaitytojo laiškas: “mikriuko” vairuotojas neatidavė grąžos ir skriejo per raudoną šviesoforą | Kas vyksta Kaune

Skaitytojo laiškas: “mikriuko” vairuotojas neatidavė grąžos ir skriejo per raudoną šviesoforą

Archyvo / skaitytojo Vitalijaus Dabulskio nuotr.

“Kas vyksta Kaune” skaitytoja aprašo praėjusio trečiadienio kelionę 43-ojo maršruto taksi. Keleivė buvo šokiruota vairuotojo lėkimo “su vėjeliu” bei skundžiasi, kad jai neatidavė grąžos, o firmoj, aptarnaujančioje šį maršrutą, taip pat niekas nesutiko kompensuoti vairuotojo klaidos.

“Norėčiau išreikšti pretenziją, dėl 06.05 mano kelionės namo 43 maršruto mikroautobusu. Apie 17:25 val ties Sukilėlių – Šiaurės pr. kampu (vykstant Onkologijos ligoninės kryptimi) įsėdau į „atskridusį” 43 mikro autobusą. Vairuotojui padaviau 10 litų kupiūrą ir kuo greičiau skubėjau atsisėsti, kad nenugriūčiau.

Vairuotojas lėkė neišpasakytai. Lenkė visus ir viską. Ties klinikomis per raciją apšaukė ir net iškeikė 9 mikro autobuso vairuotoją, nes kažkuris kažkurio nepraleido ar panašiai. Nuo Parodos kalno skrido jau per užsidegusią raudoną šviesoforo šviesą. Per M. K. Čiurlionio tiltą lėkė „su vejeliu”, tikrąja ta žodžio prasme.

Tik išlipusi prie namų, A. Smetonos alėjoje, pastebėjau, kad vairuotojas man neatidavė 7,5 Lt grąžos. Ko gero, per daug buvo užimtas ralio varžybomis Kauno gatvėmis piko valandomis. Aš taip pat grąžos pareikalauti pamiršau, nes išgąsčio kupina laikiausi įsikibus į sėdynę ir tikrai nebe pinigai, o mano gyvybė man buvo galvoj.

Tikiuosi ši situacija bus išsiaiškinta tiek dėl mano grąžos, tiek dėl keleivių vežimo tvarkos, tiek dėl bendros vairuotojo kultūros.

Vėliau skaitytoja sulaukė skambučio iš įmonės, aptarnaujančios 43-ąjį maršrutą atstovų, kurie atsiprašė už nepatogų ir baimės kupiną kelionę ir pasakė, kad “dėl jūsų pinigų, tai ką jau čia padarysi, kaip ir vairuotojo dabar juos atimsi”.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA