Dėl Aleksoto prietilčio istorijos iš darbo atleistas administracijos direktoriaus pavaduotojas | Kas vyksta Kaune

Dėl Aleksoto prietilčio istorijos iš darbo atleistas administracijos direktoriaus pavaduotojas

Ketvirtadienį Kauno politikai iš pareigų atleido miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoją Vygaudą Molį, kuris prarado tarybos narių pasitikėjimą dėl sutarties su bendrove „Kamesta”. Pagrindinė atleidimo priežastis buvo pasirašyta taikos sutartis, kuria savivaldybė įsipareigojo sumokėti 12 mln. litų už atliktus darbus per pusmetį, o ne lygiomis dalimis, po beveik 2 mln. lt per metus.

Kauno meras Andrius Kupčinskas posėdžio metu sakė, kad partijos „Tvarka ir teisingumas” atstovavimas privačiai bendrovei, o ne miestui perpildė kantrybės taurę ir reikia imtis priemonių.

Balsų skaičiavimo komisijos pirmininkė Antanina Medvedievienė paskelbė, kad slapto balsavimo metu 27 balsavo už tai, kad atleisti V. Molį, 7 buvo prieš, vienas biuletinis sugadintas.

Noriu padėkoti visiems, dirbusiems kartu. Aš klausimus sprendžiau ne valdiškai, o kaip savo. Visiems linkiu sėkmės darbe”, atsisveikindamas su tarybos nariais paskutinėje savo trumpoje kalboje sakė atleistas administracijos direktoriaus pavaduotojas V.Molis.

Tuo tarpu „Tvarkos ir teisingumo” partijos narė Aušra Ručienė po balsavimo sakė, kad V.Molis atleistas už nieką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA