Su Kauno meru susitikęs J. Plaza lygino Kauną su gimtuoju Madridu | Kas vyksta Kaune

Su Kauno meru susitikęs J. Plaza lygino Kauną su gimtuoju Madridu

kaunas.lt nuotr.

Prieš kelionę namo į Ispaniją Kauno „Žalgirio” treneris Joanas Plaza apsilankė pas Kauno miesto merą Andrių Kupčinską. Atsidėkodamas už nuoširdų trenerio darbą, miesto vadovas J. Plazai įteikė miesto simbolį – tauro skulptūrėlę.

„Ordino Kauno miesto savivaldybė neturi, tačiau tikiuosi, kad šis mūsų miesto simbolis ras vietą Jūsų namuose ir Jums primins mūsų miestą Kauną”, – sakė A. Kupčinskas.

Į Ispaniją išskrendantis J. Plaza pasidalino savo mintimis apie praėjusį „Žalgirio” sezoną bei savo gyvenimą Kaune.

„Pastaruosius 10 mėnesių gyvendamas Kaune, spėjau pastebėti, kaip įvairiose gyvenimo situacijose jaučiasi antro pagal dydį miesto Kauno ir sostinės konkurencija. Pats gyvenu Barselonoje ir matau, kaip dažnai šis miestas yra lyginamas su šalies sostine Madridu. Visada sakau, kad kartais geriau būti mažesniu, ne tokiu turtingu, bet išlikti savimi. Tą patį galiu pasakyti ir apie Kauną bei kauniečius. Išsivežu pačius geriausiu prisiminimus apie komandą, sirgalius ir miestiečius. Iš jų sulaukiau daug dėmesio ir pagarbos”, – kalbėjo J. Plaza.

Ispanas pabrėžė, jog „Žalgirio” klubas yra geriausias ne tik Kauno, bet ir visos Lietuvos ambasadorius užsienyje, todėl jam būtina ne tik miesto, bet ir valstybės finansinė parama. Paklaustas apie galimybes kada nors ateityje sugrįžti į Kauną, J. Plaza tvirtino neatsisveikinantis visam laikui.

„Iki pasimatymo”, – tokiais žodžiais krepšinio specialistas baigė susitikimą su miesto meru.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA