Kaunietis iliuzionistas – pretendentas į pasaulio geriausiuosius | Kas vyksta Kaune

Kaunietis iliuzionistas – pretendentas į pasaulio geriausiuosius

Su maišu ant galvos ir vašku užlipdytomis akimis kartingą vairavęs bei daugybę kitų neįtikėtinų triukų atlikęs iliuzionistas – mentalistas Nicholas Kin po kelių dienų sužinos ar jam pavyko nusiskinti vieną pagrindinių magijos apdovanojimų – „Merlin Award“. Jį nuo 1968 – ųjų teikia Pasaulinė iliuzionistų asociacija, prieš apdovanojimus įvardinanti apie kelias dešimtis nominantų iš viso pasaulio.

Žinia apie tai kas laimėjo „Merlin Award“ statulėlę bus pranešta birželio 4 – 6 d. Ukrainoje, Dnepropetrovske vykstančiame pirmajame pasauliniame magijos festivalyje. Jame vyks ir konkursas bei „Gala“ vakaras“.

Iliuzionistai iš penkiolikos šalių rungsis keturiose kategorijose. Gausiausios dalyvių skaičiumi yra sceninės magijos bei mentalizmo. Pastarojoje specialų pasirodymą pristatys ir lietuvis Nicholas Kin, besirungsiantis su beveik trimis dešimtimis konkurentų. Jis taip pat vienas iš nedaugelio yra pakviestas vesti seminarą profesionalams bei pademonstruoti savo sugebėjimus „Gala“ vakare.

„Konkursui parengiau naują triuką, kurį „patikrinau“ dar prieš išvykdamas vienoje šventėje. Suveikė puikiai. Tikiuosi, jog taip bus ir Ukrainoje“, – teigė Nicholas Kin.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA