Ekstremalų renginio neaptemdo net rimtos traumos (3 video, foto) | Kas vyksta Kaune

Ekstremalų renginio neaptemdo net rimtos traumos (3 video, foto)

Ramūno Poderio nuotr.

Šį savaitgalį Putvinskio gatvėje ant laiptų į Savanorių prospektą vyksta ekstremalaus sporto asociacijos „White Puppy“ organizuojama fiesta „Extreme Zone“. Renginio metu žiūrovai stebi “Downhill” varžybas, kurių metu sportininkai specialiais dviračiais leidžiasi žemyn kalno šlaitu.

Vienybės aikštėje galima išvysti Gatvės gimnastikos sporto šakų varžybas ir pasirodymus. Čia kliūtis įveikinėja “Parkour” meistrai, “Tricking’o” gerbėjai vienas kitam demonstruoja įspūdingus triukus ant paklotų čiužinių, o “Street Work Out” atstovai rodo pratimus ant skersinių.

Speciali sporto rungtis su dviračiais leidžiantis nuo kalno įrengta trasa yra itin pavojinga. Vienas rungtynių dalyvis Deividas galėjo pats tuo įsitikinti: nors vaikinas sportinį dviratį vairuoja ne pirmus metus, į trasą netikėtai išėjus neapdairei praeivei, posūkyje teko pakeisti važiavimo trajektoriją ir skaudžiai nusileisti ant Vienybės aikštės laiptų.

Nors po „skrydžio“ vaikinas skundėsi skausmais, su neštuvais atneštas į greitosios pagalbos automobilį jau šmaikštavo ir medikų prašė po ligoninės apžiūros jį parvežti atgal, nes jo šiandien dar laukia varžybos, po kurių vaikinas planuoja dalyvauti finaliniame važiavime sekmadienį.

Renginyje dirbantys greitosios pagalbos medikai sakė: „Tai ekstremalus sportas, visko būna“ ir nuskubėjo ieškoti kaklo įtvaro dar vienam susižalojusiam ekstremalui.

Kviečiame žiūrėti du vaizdo reportažus iš Vienybės aikštėje ir Purvinskio gatvėje vykstančio renginio ir primename, kad finaliniai važiavimai laukia rytoj, sekmadienį.

WHITE PUPPY EXTREME ZONE FINALAI from M-IDEA on Vimeo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA