Dizainerė Audronė Bunikienė ištikima moteriškumui | Kas vyksta Kaune

Dizainerė Audronė Bunikienė ištikima moteriškumui

Kaunietė dizainerė Audronė Bunikienė 2013 – ųjų metų kolekciją, pavadintą „Cosa sei?“ („Kas esi?“) trečiadienio vakarą pristatė sostinėje, Lietuvos mokslų akademijos rūmuose.

39 itin moteriškus, seksualius, natūralumu dvelkusius darbus sukurti A. Bunikienę įkvėpė jaunystės laikų muzika.

„Cosa sei?“ – tokia kolekcija, kurios bet kurį modelį nuo podiumo išsyk galima perkelti į realų gyvenimą. Kokteilinės, vakarinės, išeigai, poilsiui prie jūros ir net kasdienai tinkančios suknelės tarsi alsavo ir paprastumu, ir prabanga. Dauguma drabužių buvo baltos ar pastelinių spalvų. Tik viena kita suknelė ryškesnė, bet tokia, kuri akį džiugino išraiškingumu, o ne pastebimu rėksmingumu. V formos iškirptės, viliojančiais atidengtos manekenių nugaros, organzos, šilko, lino ar medvilnės deriniai, netikėtas aksesuaras… „Cosa sei?“, pasak A. Bunikienės, skirta rafinuotai, natūralumą ir prabangą mėgstančiai moteriai.

Pasigrožėti naujausiais kūrėjos darbais susirinko pilna salė svečių. Įvertinusi visus modelius publika A. Bunikienei plojo atsistojusi ir „apipylė” autorę vienu iš pagrindinių moteriškų atributų – gyvomis gėlėmis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA